torstai 21. maaliskuuta 2013

mustekaloilla on kolme sydäntä, mulla vaan yks ja sitä ei saa särkeä


001
takki H&M, huivi äitin neuloma, rakastan miun pinkkejä lapasia vaikka ne onki jonku thinsulaten :p098 006 116 101 030 177 041
kengät Mekka043 112 093 154 ruutupaita ja neuletakki H&M, farkut only, kengät Mekka

Mooi!
Tänään oli tosi kaunis päivä aina välillä, joka kymmenes minuutti sato räntää ja joka kymmenes minuutti oli sit tosi nättiä ja aurinkoista, mutta pirun kylmää! Mentiin taas Saaran kaa valokuvaamaan, ku seki teki blogin jossa voi vierailla uu uu! Syötiin myös ben&jerrysiä aah nam.
Jooo menin viime viikonloppuna savonlinnaan ja huomasin bussissa et miun kengistä on pohjat puhki (ei mikää ihme ku oli sukat aina ihan litimärät) ni marssittiin sit äidin kaa mekkaan ja sain tollaset ihanat kengät! Löysin myös kotoo kaapista tuon miun ihanan villakangastakin, ja rrrakastan sen kaulusta, se on nii ihana!
Oon ollu tosi reipas tällä viikolla, oon palauttanu sekä enkun kirjotelman että äikän esseen reippaasti etuajassa ja muutenki hoidellu kouluu kunnialla, vielä ois aika paljon kyllä tekemistä ja koeviikkoki alkaa lähestyy pelottavasti hui. Jos sitä kohtapuoliin jaksais alkaa kirjoja selailla :) Nyt meen kuitenki syömään naminami tortilloja ja sen jälkeen kattoo salkkarit, moikkamoooi:)

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus ! :) Mistä keksit aina noi ihanat otsikot :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Ne on yleensä kappaleiden sanoja, mut joskus googletan sanan "quote" tai "phrase" ja katon jos siellä ois joku kiva :)

   Poista
 2. Ben & Jerry's <3
  Tsemiä koeviikon luku-urakkaan myös sulle! :)

  VastaaPoista
 3. half baked Ben&Jerry's, parasta<3

  VastaaPoista