tiistai 19. maaliskuuta 2013

my heart can't possibly break, when it wasn't even whole to start with


059 farkkusortsit Tommy Hilfiger, kauluspaita kirppis, neuletakki zara, sukkikset kappahl003 010 016 065 018 sukkikset ja bleiseri Lindex, mekko ginatricot 024 067 028 farkut veromoda, toppi h&m, bleiseri Lindex 032 085 080

Böö!
Tässä kuvia viikonlopulta ja tältä päivältä :) Käytiin teatterissa äitin ja elinan kaa, ja sunnuntaina kävin leffassa Lotan kanssa. Käytiin myös äitin kaa Caperossa pitsalla. Lohipitsa tuoreella tomaatilla ♥ Teatterissa miulla oli päällä tuo Lindexin bleiseri, ja rakastuin siihen niin paljon, että oli pakko laittaa se sunnuntainaki päälle. Tänään päällä oli nuo sortsit ja sukkikset ym, ja sain varmaan viideltä ihmiseltä päivittelyt että miten tarkenen. Totuus on se, että loppujen lopuks ihan hyvin! En vaan pystyny tänä aamuna laittaa farkkuja jalkaan, oli ihan pakko saada jo sortsit. En millään malttais oottaa että lumet sulaa ni pääsis käyttää bleisereitä, sortseja ja sukkiksia joka ikinen päivä! Sit tänää koulun jälkee otin tuon upean kuvan joka näyttää siltä ku viettäsin laatuaikaa Isän tytön ja suklaan kanssa, mut sen jälkeen selvis tällanen draama, ettei katsomossa oo yhtään isän tytön jaksoo tällä hetkellä?! en tiedä miten selviin!
Tänään kävin ortopedillä ja sain kuulla et polvi on parantunu tosi hyvin. Ortopedi sano että "nyt loppuu yhteistyö" ja oon kyllä ilonen ! Sit kävin divariin viemässä kaks isoo kassillista kaikkia kirjoja ja nyt on huoneessa ihanasti tilaa! Sit lähin rantsulle ja venäjäntunti oli taas peruttu, joten kehäilin vaa atk-luokassa. Tänää on ollu ihan tosi hyvä päivä:) Jooo nyt voisin lopettaa tän romaanin kirjottelun ja tehä vaikka enkun kirjotelman (joojoo) tai jotai, heipsun!

2 kommenttia: