keskiviikko 22. toukokuuta 2013

we've come too far to give up who we are

003 032 vähän tuliaisia kreikasta :p 011 035 quartzin kello 014 051
älyttömän hyvää sitruunalimpparia045 039 DKNY:n Be Delicious -hajuvesi 028 t-paita ginatricot, neule sokos, vyö seppälä, farkut lindex046 Björn Borgin Love All Crystal Blue -hajuvesi 049 historian 3. kurssi... pure love tai jotai sellasta ehkä

Tjena!
Tässä välttelen viimeseen asti niitä viimestä kymmentä (!!!) sivua, jotka on hissasta lukematta. Koe on huomenna ja sen jälkeen jonossa vielä neljä muutakin koetta - onneksi kaks niistä on suullisia. Miun ja pikkusiskon kahdestaanelo päättyi eilen illalla, kun äiti ja iskä kotiutu Kreikasta. Pakko myöntää, että oli ihana saada ne takas kotiin! Ja sitä paitsi tuliaiset oli aika valtaisat. Sain kuvan tavaroiden lisäks myös laukun ja meikkisivellinsetin. Aah. Niin ja kesäloma on ihan ovella, kahen viikon päästä oon jo alottanu työt. Wuhuu! Nyt voisin kuitenki ottaa itteeni niskasta kiinni ja mennä vielä opiskelemaan hetkiseks Kaakkois-Aasian tapahtumia, huisia. Vi ses!

2 kommenttia:

  1. Yhyy mulla oli toi kurssi viime vuonna juurikin tähän samaan aikaan... On kyllä mun mielestäni hissan pakollisista kursseista vaikein :D Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Menikin aika hyvin, nyt voin huokasta helpotuksesta! :)

      Poista