tiistai 3. syyskuuta 2013

are you somewhere feeling lonely, or is someone loving you

035
neule vero moda, leggingsit esprit, vyö seppälä, kengät converse007 017 022 090 108 060 010 037

Moikka!

Täällä mie vaan vaikka ois sata asiaa tehtävänä... läksyjä, hissan projektia ja tärkeimpänä yo-kirjotuksiin lukemista. Huone on ku pommin jäljiltä, lenkillä en oo käyny varmaan kuukauteen ja pyykkiä pitäis pestä. Puhallinorkesterin harjotuksetki alkaa puolen tunnin päästä. Mie vaan tykkään siitä, kun on paljon tekemistä ympärillä. Okei, kouluhommista en oo niin innoissani, mut sillon ku saan puuhailla kaikkee ja tuntee itteni tärkeeks ni viihdyn kaikkein parhaiten. Miun elämä ei oo nössöttelyä ja hyssyttelyä varten, vaan haluun elää ja kokee!
Tänään pitkästä aikaa kysäsin Kaisulta, josko se haluais ottaa miusta asukuvia. Kaisu on kehittyny huimasti valokuvaamisessa tässä parin vuoden soluasumisen aikana, ja se onki nykyään miun luotto-asukuvaaja :-D Eilen illalla tomerasti päätin, että tänään laitan tuon poncho-mallisen neuleen päälle vaikka mikä olis, ja tänä aamuna sainki sit touhuta ahkerasti että sain sen tuntumaan hyvältä valinnalta. En nimittäin löytäny miun mustia farkkuja mistään, ja lopulta oli pakko turvautua legginseihin, ja tuo punosvyöki oli piiloutunu vaatekaapin viimeseen nurkkaan.
Oon muuten aivan rakastunu tuohon Lionel Richien Hello-kappaleeseen, harmi vaan ku youtubesta ei löydy ku live-versioita... Onneks on myös glee-versio, ja sitä oonki kuluttanu ahkeraan nyt viime päivinä. Hello!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti