sunnuntai 29. syyskuuta 2013

i wear your grandad's clothes, i look incredible

Moikka ihanaiset!

Miulla on ollu aivan mahtava viikonloppu! Perjantain yo-kokeen jälkeen (hui apua) lähdettiin Janikan ja Nepun kanssa Sannin ja Juhanin kyydillä Kuopioon. Perillä mentiin koko porukan ja Epin kanssa Amarilloon syömään. Meillä oli oma melkein eristetty huone, ku oltiin varattu pöytä etukäteen. Onneks oltiinki niin eristyksissä, koska Sannin ja Epin viime näkemisestä oli niin pitkä aika että pärinän määrä oli valtava. Lopussa ku maksettiin ja tarjoilija joutu hengaamaan suhteellisen kauan siinä meiän luona, ni silläkään ei enää pokka pitäny vaan se hihitteli meiän mukana :D! 009 amarillo (tyhmä instagram kun kuvat ovat liian pieniä ja tyhmä microSD-muistikortinlukija kun jäit savonlinnaan.)

Ruoka oli kyllä hirmusen hyvää taaskin, ja lopulta lähdettiin Amarillosta vatsat pullollaan. Sanni, Juhani ja Neppu lähti Sannin luokse Iisalmeen ja mie, Janika ja Epi jäätiin Kuopioon. Käytiin Coffee Housessa kuluttamassa aikaa, ennen ku yhdeltätoista mentiin Finnkinoon kattomaan Millerit-leffa. Se oli kyllä paras leffa aikoihin, suosittelen ehdottomasti!
020
Janikan laukku jäi kiinni sen vyölenkkiin XD
025
kauluspaita cubus, villakangas"takki" H&M, huivi Liettuasta, laukku Roomasta305
Leffan jälkeen mentiin Epin luo yöks, ja aamulla starttailtiin jo hyvissä ajoin takas Kuopion keskustaan. Mentiin suoraan keilaamaan Bowl D1ner -nimiseen paikkaan. Sisustus oli huolella mietitty ja keilaaminen oli tosi kivaa pitkästä aikaa! Eikä se mitää haitannu ettei osattu, vaikkaki meiän lisäks ainoot muut keilaajat siellä oli sellanen täydellinen perhe joka kisko täyskaatoja joka vuorolla :--D Keilaamisen jälkeen mentiin Kauppahalliin syömään täytetyt patongit "Toive Patonki" -nimiseen paikkaan. Se patonki oli niin hyvää ja palvelu niin ystävällistä että oon valmis antamaan anteeks jäätävät kielioppivirheet paikan nimessä :D Patonkien jälkeen marssittiin vielä Arnoldsiin ostamaan ihanaisia donitseja.
029
030 038 059 092 097 098 106 110 112 116 164 174 279 ei voitu hillitä tätä... koon 50 kenkä oli vaan niin valtava varsinki Epin pikkujalkaan verrattuna :'D 282 285 287

Liian pian Epin piti joutua toisaalle, joten mie ja Janika  lähettiin pikaisen shoppailun jälkeen sitten bussilla Iisalmea kohti. Perille kun päästiin ni mentiin syömään Sannin, Juhanin ja Nepun kanssa Chaplin-nimiseen pihviravintolaan. Se ruoka oli järkyttävän hyvää, jopa parempaa ku Amarillossa, jonka laatuun sentään oon tottunu jo luottamaan. Palveluki oli ihan toiselta planeetalta ku vaikka täällä Savonlinnassa päin. Suosittelen Chapliniakin ehdottomasti kaikille, jotka joskus Iisalmessa päin liikkuu. 
289
Niino pihviravintola ja mie syön jotai burgeria... mutta se oli paikan nimikkoburgeri eikä tehny mieli pihviä, sitä paitsi se oli joka tapauksessa tosi tosi hyvää. 291

Sen jälkeen huristeltiin vielä Sannin perheen "kakkostalolle" saunomaan. Illalla tultiin takas Iisalmeen ja oli tarkotus päristä koko yö, mutta väsymys vei vallan ja käytiin melkein heti nukkumaan. Tänään nukuttiin pitkään, leivottiin suolasia muffineja ja sit iltapäivällä jätettiin Sanni kotiinsa ja tultiin muut Rantsulle.
292 301

Sellanen viikonloppu! Niin täynnä tekemistä ja kaikkia kivoja kokemuksia että tuntuu, ku viikonloppu ois kestäny viikon verran. Siitä huolimatta virtaa ei jotenki tänään oo riittäny ihan riittävästi historian suunnille, huomenna pitää palauttaa sekä tutkielma että essee joista toinen on vaiheessa ja toista en oo alottanutkaan. Hyvä jesjee. Voisinki poistua siis ihmettelemään vielä hetkeks hindulaisten pelastuskäsitystä (joka siis on miun hissan tutkielman aihe :D), heippa siis!:)

2 kommenttia:

  1. Aaa ihanaa ruokaa, tulee nälkä :P
    Vaikutti tosi hauskalta teidän viikonloppu! :)

    VastaaPoista