maanantai 13. tammikuuta 2014

inequality promises that it's here to stay, always trust the injustice 'cause it's not going away


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
takki vila, farkut veromoda, huivi ginatricotImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Pistäydyin tänään Tokmannilla ja löysin sieltä Kylie Minoguen Music Box -hajuvesilahjapakkauksen järjettömään tarjoushintaan, se makso nimittäin vain n. 4e (norm.hinta oli 25,50). Oon ennenki lahjonu itteeni tommosilla lahjapakkauksilla Tokmannilta joulun jälkeen, kun hinnat on uskomattoman alhaalla. En siis ostaessani tienny minkä tuoksuinen tuo on, mutta koska hinta oli mikä oli, ni en paljoo jääny miettimään. Olin sitä paitsi kipeesti kosteusvoiteen tarpeessa, eli tää pikku lahja miulta miulle tuli ihan tarpeeseenki.

Tehtiin tänään Janikan kanssa lettuja. Kaupassa saatiin hirmu hyvä idea hillohyllyllä ja ostettiinkin hillon sijaan suklaalevitettä ja kermavaahtoo. Olihan ne hyviä, mut aika imeliä :---D Niitä lettuja jäi tuhottomasti, joten torstaina meillä on luvassa lettukestit osa 2: tehään lopuista suolasia (ei nimittäin laitettu taikinaan ollenkaan sokeria, joten toimii!) miun entisen kämppiksen unelmahyvällä reseptillä. Sitä odotellessa! Niin ja se dieetti, jonka lupasin alottaa kolmetoista päivää sitten, saa vielä oottaa parilla päivällä ;)

Ei miun elämään sen ihmeempiä kuulu, penkkareihin vajaa kuukaus, sitä ennen jo kielten yo-kuuntelut ja äikän tekstitaito, jäiks. Koulua siis jäljellä uskomattoman vähän, mutta sitä ennen ehditään onneks oppilaskunnan kanssa järjestää vielä yks pukeutumisteemaviikko! Meiän koulussa kaikki on aina innoissaan mukana pukeutumisviikoilla, joten tykätään järjestää niitä aika paljon. Oon ollu nyt oppilaskunnan puheenjohtajana vuoden ja sinä aikana tää on meiän kolmas teemaviikko :--D En malttais enää oottaa!

Nyt mie voisin jo kömpiä unten maille, huomenna on pitkä päivä. Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti