sunnuntai 8. helmikuuta 2015

taide-elämyksiä, räpsyjä ja päivän asua


 photo 015_zpsf7efdce7.jpg
toppi / top camden market | shortsit / shorts new look | neule / knit premoda (prisma) | sukkahousut / tights primark | kengät / shoes vans | laukku / bag seppälä | kello / watch o.n.e (kultajousi) photo 004_zps0f5745b5.jpg photo pwee4itj_zps6b5a7145.jpg photo 177_zps6659335b.jpg photo IMG_5467_zps8985acdb.jpg photo 193_zps70a755f3.jpg photo 002_zps42826114.jpg photo 007_zpse62d35a5.jpg photo 190_zps8d751e2b.jpg photo wqerklnm_zpsed0f0918.jpg photo 049_zps7207172f.jpg photo 007_zps51ae405f.jpg

Moikkelis taas!

Käytiin Emilian kanssa perjantaina National Portrait Galleryssa valokuvanäyttelyssä. Emilian keksintö oli sinne lähteä ja paikan päällä selvisi, että Emiliaa innoittanut muotokuva, todella kaunis kuva vaaleasta nappisilmäpojasta, oli SUOMALAISEN valokuvaajan ottama ja ainoa suomalainen muotokuva koko näyttelyssä. Hehe, hyvä Suomi! Itsekin nautin kyllä näyttelystä, vaikka miun "taidesilmään" muutama kuva oli turhan inhorealistinen.

Samalla reissulla koluttiin läpi pari söpöä pikkuruista kirja- ja nuottikauppaa ja Emilia räpsi innolla kuvia kännykällä kalansilmäobjektiivin kautta. Miullakin on nuo kännykkäkameraobjektiivit, mutta koska ne on viiden punnan laatua, makro-objektiivi jämähti telineeseen ja näin ollen en pääse kalansilmääni käyttämään lainkaan. Miun vahingosta viisastuneena Emilia ei kiertänyt makroa telineeseen niin tiukkaan, joten saatiin kalansilmäkuvia ;)

Eilen illalla herkuteltiin tortilloilla ja mie otin vapauden tehdä itelleni drinkin tosta kookosjuomasta, jota ostin synttäreille mutta josta en silloinkaan juonut kuin lasillisen ananasmehun kanssa miksattuna. Hyvää se on ja tätä tahtia sitä taitaa riittää aika pitkään ;) Tänään käytiin sitten tyttöjen kanssa sellasella kirppiksellä, mihin kaikki toi omia tavaroitaan. Se oli siis yhden suomalaistytön luona ja siellä oli meitä paikalla yhteensä 7 henkilöä, eli tyhjin käsin ei lähdetty kotiin. Kannettiin nimittäin koko omaisuutemme takaisin :-D Mitään en ostanut ja myytyä sain kokonaista kaksi kynsilakkaa, höh. Noista vaatteista olisin mielelläni luopunut. Jos jaksaisi vaikka facebookin Englannin-suomalaisten kirppisryhmään niitä laitella ja toivottavasti saada myytyäkin, hah. Asukuvat on tältä päivältä, räpsittiin niitä kaikkein parhaassa paikassa eli Co-opin oven edessä, kaupan ovesta ulos tulevat ihmiset joutuivat väistämään :---D Tänään oli aika lämmin ja kesäinen päivä, arskakin paistoi mutta se ei näihin kuviin asti välity, kiitos talonjärkäleiden. Takki toki oli päällä, mutta kuvaushetken tarkeni mainiosti eikä tullut edes kylmä.

Mutta nyt meitsi poistuu tästä vähitellen taas unten maille! Öitä!

2 kommenttia:

 1. Noi shortsit on ihanat. Mutta niitten mielestä jotka ei tiedä että ne on shortsit, saattaa hyvinkin aiheuttaa pahennusta. Noihan näyttää just minihameelta, jossa on vähän turhan ylös ulottuva halkio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miustakin ne on ihanat! Tokihan ne saattaa siltä näyttää mutta mitäpä muiden mielipiteistä, takaahan ne tunnistaa shortseiksi ja ite tiedän etten koskaan käyttäis tuollaista hametta ;)

   Poista