torstai 21. tammikuuta 2016

CANARY WHARF


Viime perjantaina mentiin Tian kanssa Canary Wharfille kattelemaan Winter Lights -festivaalin valojuttuja. Kyseinen festivaali on aika saman tyylinen kuin Lumiere, ja itse asiassa alun perin sekoitettiinkin nämä kaksi tapahtumaa autuaasti keskenään. No, päädyttiin kuitenkin menemään Canary Wharfille, eikä se ollut pettymys! Canary Wharf on Itä-Lontoossa sijaitseva "uusi" alue, jossa on huomattavasti korkeampia rakennuksia kuin muualla Lontoossa keskimäärin. Lontoohan on siinä mielessä jännä suurkaupunki, kun täällä on niin paljon matalia rakennuksia ja omakotitaloja. Hihiteltiinkin tuolla, että tuntui, kuin olisi siirtynyt vaikka New Yorkkiin ihan vahingossa :-D

Aikamme paleltuamme päädyttiin Wahacaan illalliselle ja perjantaidrinkeille, molemmilla oli takana aika rankka viikko. Ruoka oli hirmuisen hyvää ja no, drinkitkin, mitä nyt itse vaan en tykkää jos alkoholi maistuu läpi :---P Kunnon juoppo tulossa. No, oli miten oli. Tilattiin puoliksi kahden hengen setti erilaisia pikkujuttuja.

 Meidän valitsemista annoksista miun lemppariksi valikoitui ylläolevassa kuvassa näkyvä bataatti & feta -taquito, jossa oli mieletön kombinaatio pehmeyttä ja rapeutta, raikasta ja makeaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti