maanantai 11. tammikuuta 2016

Vuoden eka


Johan on jääny tämä postailu. Olis talvisia Suomi-kuvia, uudenvuodenjuttuja ja koko viime vuoden vuosikooste tekemättä. Ja kun rästipostauksia on kertynyt niin monta, en jaksaisi edes aloittaa. Siis ottakaamme väliin ihan muita kuvia! 

Meillä on taas lämmityskattila rikki, joten ei toimi lämmitys eikä kuuma vesi. Onneksi ihanat naapurit lainasivat meille irtopattereita lämmittämään. Tai siis muille, koska mie itse asiassa salaa tykkään siitä, ettei oo lämmitystä. Saa käpertyä vilttien alle kuuman teen kanssa ja hyvällä syyllä kattoa koko päivän sarjoja. Ongelmaa tuotti lähinnä kuuman veden puute. Suihku on poissa kuvioista, ja eilen lämmitin kylpyvettä tunnin ajan, kahdella vedenkeittimellä ja kolmella kattilalla, ja niiden kiehuttua hanasta ammeeseen valutetun kylmän veden sekaan. TUNNIN. Mutta kyllä tunsin ansainneeni sen kylvyn, kun vesi viimein lämpeni!

Tytöt tuli myös eilen illalla miun luo yläkertaan "kylään", ja vanhemman tytön kanssa täytettiin meiän uusia kalentereita ja nuorempi kirjoitti frozen-vihkoonsa ESSI ja ympyröi sen sydämillä. Ostin viikonloppuna itelleni hyvät värikynät ja värittelin myös vähän tuota aikuisten värityskirjaa, johon miulla alun perin lopahti into jo ennen ku niistä tuli ilmiö. Ja yks kivoimpia juttuja mitä sain kalenteriin kirjoittaa, oli tammikuun 27. päivälle, nimittäin Vera tulee miun luo Lontooseen! En malta odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti