sunnuntai 28. helmikuuta 2016

CAMBRIDGE COLLEGES BY BOAT


CAMBRIDGESSA käytiin yliopiston kampusten välissä kiemurtelevalla joella gondoliajelulla. Gondoliamme lykkäsi yliopiston opiskelija, jolla oli (paitsi ilmiömäinen haba, kun ei hengästyttänyt 45 minuutin gondolointi(??) lainkaan) paljon juttuja yliopistosta taskussaan. Yllättäen meille ei tullut kylmä, sillä veneessä oli vilttejä. Ylipäätään miun mielestä koko £15 hintainen ajelu oli todellakin hintansa väärti!


Oppaamme kertoi, että tämän oven takana on tiiliseinä. Syy on yksinkertainen. Eräänä vuonna vanhemmat opiskelijat jujuttivat ensimmäisen vuoden opiskelijoita vaihtamalla kaikki hätäuloskäyntikyltit osoittamaan kyseiselle ovelle, laukaisivat hälytyksen ja nauttivat, kun uudet opiskelijat juoksivat suoraan jokeen. Tapauksen jälkeen ovi muurattiin umpeen..


2 kommenttia:

 1. Moi! Mun on nyt pakko tunnustaa, et luin kaikki sun au pair/nanny aikaset postaukset ja siihen meni ainakin 6 tuntii, mut se oli kyl sen arvosta! Tää blogi on ihana ja sulle on sattunu ja tapahtunu vaiks mitä :)

  Ja oon itekin lähdössä Lontooseen au pairiks toukokuun puoles välis ja nyt on pakko kertoo yks juttu: meen Saijan vanhaan perheeseen :D et semmone yhteensattuma :)

  Mut lisään tän blogin kirjanmerkkeihin ja jatkan sun kuulumisten seurailua!

  Manna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kiitos paljon Manna! Ihana kommentti!

   Wau, oonkin miettinyt, aikooko Saijan perhe hommata uutta aupparia... Kiva kuulla että jatkat seurailua, ja laita ihmeessä uudempaakin kommenttia, jos haluat tavata tänne saavuttuas :)

   Poista