perjantai 26. helmikuuta 2016

CAMBRIDGE


Kun Vera oli Lontoossa, suunnattiin eräänä kauniina päivänä Cambridgeen. Viimevuotisen bucketlistin juttu, jonka voin vihdoin pyyhkiä pois tekemättömistä jutuista ja samalla lakata nolostelemasta näinkin suurta aukkoa Enkku-sivistyksessäni.

Cambridge oli kaunis, tosin en tiedä mitä oletin, kun mielestäni suurin osa rakennuksista oli varsin rumia. Monet niin kehuvat Cambridgea superkauniiksi. Oli siellä nättiäkin, ja veneajelu yliopiston kampusten keskellä kulkevalla joella oli ihana, ja sieltä löytyi sitä kauneutta. Otin sieltä niin paljon kuvia, että jätin niille suosiolla oman postauksensa. :)

Meidän reissupäivä sattui olemaan tosi lämmin, ja se oli kivaa! Trenssissä tarkeni, kevät ei ole kaukana! Illan pimennyttyä alkoi viilentyä, mutta jätettiin mallikkaasti juna-asemalle kävelyyn hieman liian vähän aikaa, joten kylmä ei päässyt yllättämään pikajuostessa ;-)

Trenssitakki on kirpputorilöytö, Benettonin, lähes käyttämätön ja maksoin siitä £15. Huivi on Zarasta, mekko Vero Modasta ja kaikki muu yllättäen Primarkista...

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, näyttää ihanan tutulta! :D Odotan innolla millaisia kuvia sieltä joelta käsin sait... :)

    VastaaPoista