sunnuntai 14. elokuuta 2016

LATELY


Uuteen kotiin on kunnolla kotiuduttu ja vihdoin saatu tänne wifikin. Meille tuli ihan asentaja, kun en uskonut osaavani itse laittaa sitä kokoon ja hyvä että se asentaja tuli, koska hällä meni neljä tuntia säätäessä sen kanssa. Meillä kun ei ollut sopivanlaista sockettia, mikä lieneekään sitten suomeksi (sellanen vähän kuin pistorasia, mut siihen kytketään nuo wifihökkelit sellasella jänskällä piuhalla). Tietenkään niitä socketteja ei ollu miun huoneessa, eli nyt wifi ei toimi kunnolla siellä vieläkään, ja miun tarpeen vuoksi tää hommattiin, kun miun huoneessa ei toimi mobiiliverkko. Mutta nyt on wifi ja nyt on valtakunnassa kaikki hyvin.


Käytiin pari viikkoa sitten eläintarhassa! Lippu oli melko kallis mutta todellakin hintansa väärti. Vietettiin tuolla monta tuntia ja palattiin kotiin ihan rähjäisinä, mutta onnellisina!


Käytiin myös Brightonissa päiväreissulla. Kaupungin rähjäisyys yllätti, mutta kivaa oli! Käytiin jopa uimassa ja vesi oli ihanan lämmintä ja aallot korkeita. Olin sen verran blondi, etten ollut ladannut kameran akkua edellisen päivän eläintarhareissun jäljiltä, joten kamerahan sammahti jo aamupäivästä. Onneksi junaliput Brightoniin ovat todella huokean hintaiset, joten suuntaan varmasti sinne vielä joskus uudelleen täyden kameranakun kanssa!


Juhlittiin viikko sitten meidän tupareita. Lähes kaikilla vierailla oli esteitä, joten juhlat olivat ihan minimaaliset. Saatiinpahan itse enemmän ruokaa, ja anteeksi omakehu mutta oli aika hyvää. Voileipäkakku on Tian käsialaa ja mie leivoin brookieita. Löysin ohjeen Jenni's lullaby -blogista aikoja sitten ja olen odottanut sopivaa tilaisuutta kokeilla tätä. Herkkua oli, jatkoon!


Tein tällä viikolla herkullista kasvissosekeittoa. Tällä kertaa keittoon pääsi perunaa, bataattia, porkkanaa, kesäkurpitsaa ja paprikaa. Jätän kyllä paprikan ensi kerralla pois, sen laitoinkin sekaan vain päästäkseni siitä eroon :-D  Laitoin tavallisen kerman sijaan kookoskermaa, ja lorautin sekaan vähän tulista kastiketta. Keittoa vaan tuli vahingossa jättikattilallinen, kun en osannut lopettaa kasvisten pilkkomista ajoissa! Onpahan nyt pakastimessa herkkukeittoa hätävaraksi.


Tämä viikonloppu kului reissun päällä. Käytiin tyttöporukalla telttailemassa, vaikkakin yövyttiin vain yksi yö. Itse leirintäalueella ei tällä kertaa ollut mitään nähtävää, mutta käytiin Eastbourne-nimisessä pikkukaupungissa kiertelemässä, ja satuttiin paikalle lentokoneshown aikaan. Kaupunki oli hurmaava ja showssa upeita lentoesityksiä! Ilta istuttiin leirinuotiolla jutellen ja syöden, ja katseltiin hetken aikaa tähtiä ja etsittiin tähdenlentoja. Jokainen meistä oli tainnut nähdä yhden, kun päätettiin lähteä nukkumaan. Tänä aamuna sitten purettiin leiri ja ajettiin Seven Sisters -nimiselle kalkkikivirantatörmämuodostumalle. Tsuibailtiin reunimmaisen eli Birling Gapin kohdilla. Oli ihana parituntinen, jonka jälkeen huristeltiin takaisin Lontooseen. Nyt väsyttää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti