lauantai 15. lokakuuta 2016

4 X LATELY


Moikka!

Tällä viikolla on ollut kiireistä ja oon ollut väsynyt. Nyt onneksi makaan omassa sängyssä, on vasta lauantai ja kello on vasta puoli 6. Monta tuntia aikaa vaan olla ja öllöttää! Tässä muutama kuva kuluneelta viikolta.


Pukeuduttiin tyypin kanssa mätsääviin paitoihin/mekkoihin! Saatiin paljon ihailua osaksemme muskarissa haha. Ainakaan ei ollut epäselvää, kenelle kuului tuo pieni utelias ja sosiaalinen lapsukainen, joka kiitää leikkimässä jokaisen aikuisen kanssa mutta ei ole ihan yhtä varma siitä, ovatko lapset yhtä kiva juttu. Pikku pallero on todella peloton ja rohkea, ja tykkää yleisesti kaikista aikuisista, ja lämpeäminen kestää vain hetken. Kuivapesulan mies on ihan neidin pikkusormen ympärillä, kun hän aina ohi kulkiessamme vilkuttaa sedälle ja sanoo "helou!" Bussikuskille huikataan helähtävällä ja kuuluvalla äänellä "tänkku taivö!" (= thank you, driver) poistuessamme bussista.


 Viime sunnuntaina sorruin merimieskirkon kauppaan. Ai että kun teki mieli salmiakkia, ja mukaan lähti myös Fazerin suklaapatukka ja kokonainen rasia Wiener nougatia! :-P


Miun pikku ilmeilijä :*

2 kommenttia:

 1. Ootte kyllä ihanat! <3

  Miekii oon ollu viime aikoina tosi väsynyt! Töistä tultua vaan mietin, miten aikaisin kehtaa/voi mennä nukkumaan... Nyt on sunnuntai ja kello vasta 19.40 ja olisin ihan valmis yöpuulle. Väsymyksestä johtunee sekin, että huuleen pullahti taas kurja kaveri eli yskänrokahtuma :(

  Nyt on täysikuun aikakin, selittäisiköhän se tätä meidän yhteistä väsymystä? Toivottavasti saat levättyä ja jaksat taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3

   Voi harmi, sellasta tää syysväsymys kai on... :D Ehkä täysikuukin voi olla syynä. Nyt jo jaksaa kyllä!

   Poista