sunnuntai 2. lokakuuta 2016

WEEKEND


Moi! Lokakuu käynnistyi ihan varkain ja meillä on parin viime päivän aikana viilennyt sää huomattavasti. Alkuviikosta oli vielä parhaimmillaan 23 astetta lämmintä, nyt tarvitsee jo pitkät hihat ja huivitkin. Viikonloppu on ollut ihanan aktiivinen verrattuna passiiviseen viikkoon. Pikkuneiti sairasti koko viikon eikä päästy minnekään, joten tuli istuskeltua ihan tarpeeksi. Miun kämppiksellä on vieraita, joten oon viettänyt aikaa heidän kanssaan ja tänään näin Lilliäkin pikaisesti. 


Perjantaina käytiin pitkästä aikaa fish&chipseillä! Ai ai kun oli hyvää!


Lauantaiaamuksi miut olit kutsuttu Mary Kay -kosmetiikkamerkin tilaisuuteen, jossa tutustuttiin tuotteisiin. Ensin puhdistettiin iho ja sitten meikattiin. Olin todella tyytyväinen tuotteisiin ja taidan laittaa talven varalle pari vaaleaa sävyä tilaukseen, heiltä kun löytyy myös todella vaaleita meikkivoiteita! Puuteria ei laitettu lainkaan ja naama pysyi mattana koko päivän. Loppulauantai kului kotona ja pelattiin erä Monopolya, jonka voitin! Eka kertaa ikinä voitin Monopolyssa! Haha :-D


Lauantaina sateli myös vettä, ja iltapäivällä saatiin tuplasateenkaari ja turkasen kovaääninen ukkonen. Pari salamaakin näin!


Tänään käytiin aamulla meidän lähikirkon Jumalanpalveluksessa. Oli aika siisti kokemus, vaikkakin anglikaanisen kirkon tavat herättivät kummastusta...


Kirkon jälkeen hengailin kotona, soittelin äidin kanssa facetimessa, katsoin Gilmoren tyttöjä ja podin päänsärkyä. Toivottavasti en saa mitään jättiflunssaa tänä syksynäkin!


Mekko Vero Moda, jakku ja kengät Primark


Miulla ja Lillillä on melkein samanlaiset kengät! :-D

Sellanen viikonloppu oli miulla! Huomenna paluu arkeen ja toivottavasti kumpikin meistä on terveenä, että päästään taas ihmisten ilmoille! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti