maanantai 28. marraskuuta 2016

OXFORD


Pari viikkoa sitten olin viikon lomalla ja osa lomasta kului retkeilyyn Walesissa, osa merimieskirkon joulumyyjäisten vapaaehtoisena, mutta ihan loman alussa otettiin suunta kohti Oxfordia, jossa en vieläkään ollut ehtinyt käydä. Nyt korjattiin tämä ongelma ja hypättiin maanantaiaamuna Oxford Tubeen.


Meille sattui reissupäivälle tosi nätti ilma, ja käveltiin aluksi vähän ympäriinsä. Ilman mitään kiinnekohtaa kaupunkiin oli aika vaikea tietää, mistä aloittaa :-D 


Päädyttiin menemään Oxfordin linnan opaskierrokselle ja se oli kyllä hyvä valinta! Opas oli tosi kiva ja tornista oli hyvät näköalat.


Sit myö mentiin syömään ja sieltä lähdettyämme alkoi jo pimeä laskeutua - syy, miksei reissailu marraskuussa oo kaikkein paras idea. Kierrettiin vielä vähäsen, mutta sitten löydettiin oikea bussipysäkki ja bussi kaartoi juuri silloin paikalle, joten hypättiin bussiin ja n. 10 minuuttia lähdön jälkeen oli jo pilkkopimeää.


Melko lyhyeksihän meidän reissu jäi, mutta silti tuntui, ettei kaupungista saanut yhtään mitään irti. Mikä avuksi? :-D Oon ihan varma, että Oxfordilla on enemmän tarjottavaa, mutten netistäkään löytänyt menomatkalla oikein mitään järkeviä vinkkejä. Ehkä joskus pääsen sinne uudestaan jonkun hyvän turistioppaan kanssa, joka tuntee kaupungin kuin omat taskunsa. Ehkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti