torstai 1. joulukuuta 2016

JOULUKUU


Se olis joulukuu! Alotin tyylikkäästi unohtamalla avata joulukalenterin luukun. Sain tuon ihanan Fazerin kalenterin Elinalta tuliaisena ja oon siitä onnellinen. Merimieskirkon joulumyyjäisistä löysin nuo ihanat kortit, jotka kehystin noihin ylimääräisiin harmaisiin kehyksiin. (Viilsin myös toisen kehyksen lasilla kahteen sormeen haavat. Hups.) Nyt kun on vihdoin kylmä, saa kynttilöitäkin polttaa ja niitä kuluu kyllä kovaa tahtia. 

Ollaan vähän jopa satsattu joulukoristeisiin, ja laittelen niistä kuvia jossain vaiheessa. Vielä miulla on rästissä kuvat Walesissa retkeilystä, ja niitä en kyllä ennen ensi viikkoa tänne saa, sillä Sanni ja Juhani on tulossa tänä iltana meille kylään! Oon tosi innoissani, että saan taas tänne ystäviä ja meille tulee varmasti mahtava pidennetty viikonloppu.

Joulufiilikset on katossa nyt, kun saa jo oikeesti höpöttää joulusta. Starbucksin joulukahvit, joulutortut, kynttilät, joululaulut ja jopa piparkakkujätski tekevät iloiseksi. Nyt miun ois aika mennä paistamaan muutama lettu, joita flunssainen ja kuumeinen 2-v toivoi saavansa. Mitä vaan, kunhan syö! Tyyppi on vetänyt puoli pussia cashew-pähkinöitä ja pikkupaketin rusinoita aamupalan lisäks, ja tässä on kolme ruokalajia enemmän sen mahassa ennen yhtätoista kuin eilen iltaan mennessä. Peukut pystyyn että tyttö toipuu ensi viikkoon mennessä, jotta päästään joskus ulos talostakin. Hyvää joulun aikaa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti