tiistai 7. helmikuuta 2017

SNAPSHOTS


 photo P2040005_zps5urvwytm.jpg

Tuossa yhtenä päivänä alkoi tehdä hirveästi mieli appelsiiniriisiä, jota tehtiin joskus yläasteella kotitaloustunnilla. Laiskuus iski, joten ostin kaupasta valmista riisipuuroa ja lopputulos on kyllä sen näköinen :--D Mutta hyvää oli!

 photo P2050021_zpsmhargrww.jpg

Käytiin pitkästä aikaa keskustassa pyörimässä ja jostain syystä näistä on aina otettavia kuvia kun kävelee ohi. :-D

 photo P2050036_zpsfttasxer.jpg

Käytiin sunnuntaina Meetan kanssa Afternoon tealla Cafe Consertossa. Oli hyvää mutta kyllä myös sen hintaista! Tosin tuossa oli ihan älytön määrä syötävää, ja oltiin molemmat ihan supertäynnä tuon jälkeen.

 photo P2050038_zpscy8qobzu.jpg

Vaalensin viikonloppuna hiuksiani kaveriltani kuulemalla konstilla. Murskasin C-vitamiinitabletteja ja sekoitin ne shampooseen. Sitten voitelin seoksen kuiviin hiuksiin ja annoin sen hautua noin tunnin. Sitten pesin hiukset vedellä ja kyllä lähti paljon sinistä väriä! Heti perään laitoin hiusmaskia, sillä tämä käsittely avaa hiuksia ja siksi rasittaa niitä paljon. Vielä jäi väriä tukkaan, mutta ajattelin käyttää loput pastillit viikonloppuna uuteen pesuun.

 photo P2050019_zps2g8eqgw6.jpg

Käytiin myös ravintolassa nimeltä Giraffe, jossa ei oltu ennen käyty. Burgeri oli hyvää ja miusta oli ihanaa, että näillä oli myös hyvä mocktail-valikoima, kun ehkä lounasaikaan ei drinkit maistu. Toisaalta tuo hampurilainen ei ollut mitenkään erityinen ja hintakin oli melko korkea, joten ehkä ensi kerralla taas johonkin uuteen paikkaan! :-)

Mitäs teidän viikkoon?

2 kommenttia:

  1. Miks ihmeessä värjäsit hiukset siniseksi jos nyt kauheella vaivalla yrität päästä siitä väristä eroon? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niistä ei pitänyt tulla siniset... Se ei kuitenkaan ollut pääsyy, vaan se, että väri haalistui (koska oli sellainen kevytväri tai mikälie) ja oli harmaa / ruskea / vihreä / sininen :-D Ei kovinkaan kaunis miusta! :p

      Poista