perjantai 3. helmikuuta 2017

TÄNÄÄN ON PERJANTAI KOLMAS TOISTA

Myönnän, että aamulla kun avasin silmät ja tihrustin kännykän näytöltä jonkun Paskimmat puujalkavitsit -ryhmään postaamaa, sittemmin otsikkoon törkeästi lainaamaani lausetta, piti hetki miettiä. Sitten se valkeni, hehheh.

 photo IMG_8548_zpsv6vlmgfi.jpg

Työviikko sujui leppoisasti, ja eilen pääsin saunaankin kun hoidin tyttöä seitsemään asti illalla. Oli aivan ihanan rentouttavaa päästä saunaan pitkästä aikaa, ja nyt kun pellavapääkin on jo isompi, ei tarvitse edes käyttää jokaista sekuntia vahtiakseen, ettei hän koske kiukaaseen. Tyyppi viihtyi jo lauteilla makoillen ja höpötellen niinkin kauan, että miun oli pakko päästä pois kuumasta ja kosteasta saunasta ennen häntä. Muuten meidän viikkoa on leimannut lähinnä väsymys, sillä päikkäreiltä heräily on tällä viikolla ollut vaikeampaa kuin koskaan. Sillä on varmaan kasvuspurtti, sillä unentarpeen lisäksi ruokaa menee kahdella kädellä, kuin häntä olisi nälässä pidetty. Kolme aamupalaa ja lounas menee kevyesti ennen kahtatoista.

 photo P1290004_zpsoijnkxxv.jpg  photo P1290007_zpsxpxv0sud.jpg

Sunnuntaina vietin syntymäpäivääni ja täytin 22. Lauantai-iltana kokoonnuttiin pienellä porukalla meille syömään tortilloja ja höpöttelemään, ja sunnuntaina käytiin miun lempiravintolassa Wahacassa syömässä. Kyseisen ravintolan ruoka on kuin toisesta sfääristä ja siellä myös synttärisankari saa ilmaiset churrot (alemmassa ruokakuvassa näkyvät kikellokset), kelpaa! Oon tosin melko varma, että näihin ruokiin lisätään jotain voimakasta riippuvuutta aiheuttavaa, sillä sunnuntai-iltana kotona tuntui, etten kestä ellen saa toista tuollaista burritoa. Pitäisköhän ottaakin wahacaton helmikuu, jos pääsisi tästä jo-melkein-riippuvuudesta eroon. :-D Kokonaisuudessaan miun synttärijuhlinnat tänä vuonna olivat siis oikein ihanat ja onnistuneet! :-)

 photo P2030003_zpsnyqthz30.jpg

Sain työnantajilta synttärilahjaksi lahjakortin erääseen ihanaan vaate- ja sisustustavaraliikkeeseen, ja tänään, vapaapäivää viettäessäni otin suunnan kohti lähintä ketjun liikettä. Sieltä en mittään löytänyt, vaikka montaa ihanaa juttua hypistelinkin. Läheiseltä kirppikseltä löysin kuitenkin tuon Street Cat Named Bob -kirjan, jota olen tahtonut lukea jo kauan, ja lisäksi kauan etsimäni mustan laukun, ja yhden ison matkalaukun Suomeen muuttoa varten. Kirja maksoi £1,50. Muutenkin oon viime aikoina tuntunut löytävän tosi kivoja ja edullisia kirjoja, ja oon näistä aika onneni kukkuloilla. Suomenkieliset Sinuhe Egyptiläinen ja Taru Sormusten herrasta -trilogia ovat tietysti merimieskirkon kirjamyynnistä ja maksoivat £1/kpl!! I never knew that about London on hauska faktakirja, jonka löysin eräältä toiselta kirppikseltä pari viikkoa sitten, ja se maksoi £2,50. Ainoa uutena ostettu näistä on tuo Lauren Grahamin kirja, jota olen halunnut jo pitkään. Se oli Waterstonesilla puoleen hintaan, joten pitihän se saada. Ja hyvä kirja olikin! Hintaa sille jäi alennuksen jälkeen £8,50.

 photo P2030001_zps7bceo1qw.jpg

Joku ehkä tietääkin miun rakkauden kahvinmakuisia asioita kohtaan, joten olin aika onneni kukkuloilla, kun tämä maku lisättiin lähikauppamme jogurttivalikoimaan. Sitä onkin tullut syötyä jo muutama purkki sen jälkeen, mutta terveellistä tää ei rasvattomuudestaan huolimatta ole nähnytkään, kun täällä Enkkulassa ollaan edelleen sillä kehitysasteella, että rasvan tilalle laitetaan sitten tuplamäärä sokeria. Suomessa sentään saa rasvatonta jogurttia, jossa ei myöskään ole enempää sokeria. No, kaikkea ei voi saada, joten jo se, että tämä maku on olemassa, on miulle iso voitto!

 photo P2030008_zpsykqdoyl2.jpg

Tajusin etten oo koskaan muistanut hehkuttaa näitä tuikkukuppeja täällä. Löysin nää joskus keväällä Nextistä £2/kpl, ja nää sopii ihan mainiosti yhteen Kastehelmi-tuikkukippojen kanssa, joita miulta löytyy kolme kappaletta. Eivätkö olekin samannäköiset?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti