tiistai 7. joulukuuta 2010

Christmas is coming, believe it or not

mavalaaa

winterwonderland

sininenontaivas

arska!

ranskissuu

nam
Mooi!
Oon ihan tohkeissani tän joulun kaa... Oon aina rakastanu jouluaikaa ja joulun tunnelmaa ! Vaikka monien mielestä joulu = kamala stressi, ni miulle ei, koska yleensä en stressaa mistään (ongelmia adrenaliinin tuotossa? oon mie bilsani hyvin lukenu!) ja tykkään jopa kuunnella joululauluja :D

Oon kuvaillu nyt jotain edes vähän järkevämpää, esim. lauantaiaamuna katoin sälekaihtimien läpi että ulkona paistaa aurinko, joten kamera käteen ja ulos kuvaamaan! Siitä sessiosta muistona 3. ja 4. kuvat. Ja mummolassa oltiin ja semmonen kiva viikonloppu oli, ja maanantaina seukkarilla oli itsenäisyyspäiväjuhla jossa meidän kuoro kävi laulamassa yhden pitkän laulusikermän. Ja sitten jätin suosiolla Linnanjuhlat väliin ja luin sen ajan ahkerasti enkkua... Huoh. Nyt kun on enkunkirjasta päästy niin fysiikka ois vuorossa, mutta en kyllä jaksa lukea kuin vasta huomenna... Ainoa asia, josta en joulun lähestyessä pidä, on KOKEET D:

Ai niin! Kun sanoin, ettei omasta koneesta toimi netti, niin nyt sain tähän iskän mokkulan eli taas toimii! Kiitti iskä! Mut nyt mie meen latailee vähän biisejä youtubesta, heippahei :)

8 kommenttia:

 1. Noi Mavalan lakat on hyviä! ^^ Itellänikin on pari niitä :3 Nättei kuvii!! ~Anni

  VastaaPoista
 2. HAISTAHOMESINÄKAKKAPÄÄ

  ENTYKKÄÄTUOSTARANSKISKUVASTA

  BURN IN HELL :(

  ^^piristin päivääsi=)

  VastaaPoista
 3. Anni: Niin noi on :) Kiitti! :)

  Aino: Kyllä tykkäät !

  VastaaPoista
 4. upeit kuvia oot luonnosta napannu :o vau :)

  VastaaPoista
 5. Tuo viimene kuva teki nälän. kiitos ;D

  VastaaPoista
 6. Mari: Kiitti :)

  Atta: Olepa hyvä ;D

  Pinja: Kiitti! :)

  Suvi: Näinpä :D

  VastaaPoista