sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Hoping to find some long forgotten words or ancient melodies

Hellurei!
Tämä tyttö kotiutui Varkaudesta kylpylälomalta ja lähti samantien ainolle tappamaan aikaa. Nyt ollaankin sitten taas kotona ja huh, vihdoin saa levätä. Kylpylässä oli ihan kivaa, paitsi allasosasto oli melko kämäinen. Liukumäki sen sijaan ei ollut ja siinä riitti riemua! :D Söin kaikilla aterioilla itteni ihan liian ähkyks ja silleen.
tarpeellinen

Ja pälli kun olin, niin kotiin unohtu kamera ja meikit. Siinä sitten äipän kameralla jotain yritin kuvailla vähän ja cittarista äiti kustansi Rimmelin ripsarin koska se maksoi alle vitosen. Nojoo. Muuten, jos halusi mennä syömään siellä kylpylässä, niin piti kulkea kahdentoista oven läpi. Että jees :D Uimaan mentiin 16 oven läpi. Ja syötiin lauantaina meksikolaista ja tänään italialaista ruokaa kun siellä oli tarjolla Mexican Buffer ja Italian Buffet. :D

Lauantaina päivällä käytiin vähän shoppailemassa ja ostin pari juttua, mutta niitä en oo nyt kuvannut. Paidan, lapaset (jotka hajosivat jo), kirjan ja öö.

Lauantai-iltana käytiin Varkauden teatterissa katsomassa Zorbas-musikaali. Se oli paikoittain tosi hyvä, paikoittain tosi tylsä ja niitä kertojahihhuleita vihasin. Siis tuo Zorbas kertoi kreikkalaisesta elämänmenosta ja Zorbas-nimisestä pervosta kahjo ukkelista. Ja aika paljon ihmisiä kuoli tuossa, se oli surullista :( Zorbas ääntyi [zorba], eli ässä jäi kreikkalaiseen tapaan pois :---)

zorbas

pöö!

valoisa&pimeä
Tuossa pari äitin ottamaa kuvaa miusta, jes oon kaunis. Ja loppuun vielä kolmas äitin ottama kuva jonka varastin sen kamerasta :D
ehihi

Mut nyt mie ehkä voisin harkita läksyjen tekemistä, huomenna kymppiaamu ihanaa!

2 kommenttia:

  1. oli jo aikaki tulla sieltä varkaudestaa:)<3

    VastaaPoista
  2. oi, kuulosti aika kivalta ;)
    toivottavasti oli KIVAA! mäki haluun kylpylään:D

    VastaaPoista