torstai 10. helmikuuta 2011

He's coming and she knows it, even if she knows why

poisto

kirjaa

poisto

kolmoset

eltsu

jasååå
Mooii!
Tänään oli aika peruspäivä. Liikkaa + muita tylsiä kouluaineita, saatiin hyssan kokeet takasin ja oon tyytyväinen numerooni!
Ja oli isoskoulutus ja meillä oli siellä aika hauskaa ! Harjoteltiin raamiksen vetämistä ja miun rooli oli olla negatiivinen pikkunen ja vedin kyllä roolin ihan täysillä, miulle sanottiin jälkikäteen että "en todellakaan haluais tommosta pikkusta omaan ryhmääni riparille" :-------D

Huomennapas mie en mee kouluun! Lähden Rantasalmen lukioon tutustumaan! Saas nähdä sitten millaista siellä on, kamera lähtee kyllä mukaan :)

JA AINIIN! Nyt on kuvaa niistä uusista farkuista. Miun piti tehdä semmonen tooosi hieno kollaasi, mutta sitten se ei ihan onnistunutkaan ja puolen tunnin sähellyksen jälkeen laitan nyt parhaan yksilön, älkää välittäkö kapeudesta. :D

farkut
Tämmöiset yksilöt siis, Citymarketista äitin rahoilla. Plussakortilla sai jotain alennusta normihintaisille tuotteille niin noille jäi hintaa 18 euroa :)

Huoooooh kaikenlaista. Mietin tässä juuri pikku pääkopassani, että jaksanko alkaa läksyjä vääntämään vaikka huomenna ei tarvitse kouluun mennä. Luultavasti pahispuoli voittaa ja läksyt jäävät perjantain läksyjen seuraksi viikonlopulle. Palaillaan!

2 kommenttia:

  1. ihanat farkut!<3 kotiopettajattaren romaaaaniiii!!!!<33

    VastaaPoista
  2. Pinja: Jep, kiitti :) Kotiopettajattaren romaani!<3

    VastaaPoista