keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Nothing can make me sad now, i'm filled with love

TÄÄLLÄ YKS JOKA RAKASTAA ELÄMÄÄ!
Tänään naksahti päässä kesken koulupäivän. Ihanaa! Mie oon ihan sekasin, en tiiä mikä kevätriemu minuun on iskeny ku tuolla on tommonen järkyttävä pakkanen >:D Vai mistä tää johtuuuuu? Miun tekee mieli vaan hyppiä ja kiljua ja halia kaikkia! :D Ja sitä paitsi lomaan on vielä reilu viikko ja ens viikko tulee olemaan kamala, joten en ymmärrä itteeni? Mutta parempi näin ku että angstisin jotain koko ajan :D

ifaa

qwertyuiop

ranskaa
^Tämmöstä ruokaa oli viime viikolla Makuja maailmalta -kotsassa. Ranskalainen keittiö, patonkia, Nizzan salaattia, NAM. Tänään ei herkullisuus yltänyt samalle tasolle. Sipulikeittoa, ei kiitos ikinä enää :D
waa

By the way, luin tänään Kotiopettajattaren romaanin loppuun. Joku ihmetteli joskus että luen sitä vapaaehtoisesti, mutta miusta se oli ihana! Ja kun miulla oli se mummolassa mukana, niin mummo ihmetteli, miten jaksan lukea sitä, koska hänen mielestään Brontën kirjoitustyyli on niin tylsä. Ei miusta! Tää kirja on just sellanen, jota vaan ei voi laskea käsistään. Muistan kun yhtenä yönä ihan keskellä viikkoa valvoin yli puolen yön lukien Kotiopettajattaren romaania! Hullua. :)

love

Hihiiii oon niin ylipirtee että tein läksytkin hyvissä ajoin, eli mitäs nyt keksis? :D En ihan haluais nukkumaan käydä tässä vaiheessa iltaa vielä :D

Ihme sekava postaus. Ja kommentteja tulee melko niukasti, harmi :( Noo, kaikkee ei voi saada! :) Ainakin miulla on nyt vihdoin mennyt 40 lukijan raja rikki, siitä kiitos uskollisille lukijoille! :) Ja nyt mie lopetan tän postauksen tähän, heippa! :)

Ps. Mie tein tänään koulussa ussan testin ja bilsan kokeen. Ussan testi oli kamala! Ja bilsan koekin vaikeempi ku oletin. Saas nähdä mitä niistä tulee!

9 kommenttia:

 1. ihanat kuvat!<3
  oon niin samaa mieltä: kotiopettajattaren romaani on niin parasss!! <3

  VastaaPoista
 2. elli: kiitti! (:

  Aino: thanx :)

  katariina: kiitti, miekin tykkään :)

  Pinja: Kiitti! Ja se on vaan niin ihana<3

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat kuvat! Ite oon lukenu Brontën Humisevan Harjun ja en oo ihan varma et mitä oon mieltä siitä :-D. Pitänee kait lukea se uudelleen, että sais selvyyttä siihen mielipiteeseen!

  VastaaPoista
 4. Suvi: Mie en oo Humisevaa harjua jaksanu lukee :D Muuten, Kotiopettajattaren romaanin on kirjoittanut Charlotte Brontë, Humisevan harjun Emily Brontë eli käsittääkseni eri kirjailija kyseessä kuitenkin? :--)

  VastaaPoista
 5. OHOPS! Luulin et tarkotit Emily Brontëa tosiaan... :-D

  VastaaPoista
 6. Suvi: Jep, ymmärrettävää :) Äiti sano että Charlotte ja Emily oli sisarukset :)

  VastaaPoista