sunnuntai 13. helmikuuta 2011

NIMPPARIONNET KULTSILLE

...eli Sulolle! Serkkutyttö oli väsännyt kisulle ihanan kortin: (ps. tuosta tytöstä tulee vielä taitelija)
onneekulta

ja mie valokuvasin päivänsankaria, kunnes kaikissa kuvissa alkoi olla sama ilme:

jokolopetit

hahah :---D

Noo, anyways. Eilen oli kuoron juhlakonsertti ja sen jälkeen karonkka. Oli parasta! Ja myö oltiin lehdessäkin, mie kaikkein pisimpänä siellä molemmat kädet ylhäällä ja kunnon riemuhymy naamalla, hupsistaah. Karonkassa syötiin pitsaa joka ei pysyny kasassa, älyttömän hyviä mokkapaloja ja lisäks karkkia ja mehujäitä! :b Ja myö, jotka joulukuussa esitettiin tiernapoikia, saatiin stipendit! Kelpaa :)

nams

poze

ainooo

Miulla ois vielä satayks kuvaa tähän postaukseen, mutta en nyt viitti laittaa kun kaikki kuvat ei sit kuitenkaan näy. Teen ensviikolla semmosen postauksen sitten mihin laitan jotai kuvia kuluneelta kuulta kun niitä hyviä kuvia on jääny tonne kansioihin pyörimään julkaisemattomina. Lisäks kävin äitin kanssa eilen kaupungilla ja sain pari uutta juttua, mutta niistä lisää myöhemmin. Yhden jutun voisin kyllä näyttää, nimittäin farkkuliivin! Oon ettiny tommosta ikuisuuden, sillon jo kun kenelläkään ei ollu semmosia (ainakin s-linnassa tuntuu joka toisella vastaantulijalla olevan farkkuliivi), ja nyt tajusin että äitin kaapissa on semmonen! Kävin sitten oman käden oikeudella varaamassa sen sieltä omaan kaappiini :)

farkkuliivi

Jeps :) Huomenna on sitten ystävänpäivä, ootteko miten meinannu kavereita muistaa? Mie vaan halailen kaikkia :D Ja meillä on pukuteema, punaista+farkkua, meinasin laittaa :) Mutta ei nyt tällä kertaa muuta, moikka : )

4 kommenttia:

 1. Muistan kun kyselit miulta siitä farkkuliivistä mikä livahti joskus vuonna kivi ja keppi miun blogissa! :D Kiva kun sait nyt itekkin sellasen :> ! Mie tein ystäville kortit (huomenna sit niistä kuvaa, en laittanu vielä sillä en halunnu et ne näkee millaset tein)! Ja sit koulussa on ne perus halisydämmet eli tuttuja ja vähemmän tuttuja tulee sit halailtua! :)

  VastaaPoista
 2. haha kivoja kuvia:)

  meerijohanna.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Suvi: hha ainiin :--) jep, meilläkin nuo halisydämet :)

  Meeri: Kiitti! :)

  VastaaPoista
 4. Kaikkee sitä sattuukin löytämään ku selailee siun ihanan blogin vanhoja postauksia - en ees muistanu et oon tuommosen kortin väsänny :D:DD

  VastaaPoista