lauantai 14. heinäkuuta 2012

don't run away, just promise me you will stay


004 mekkooo mekko Tally Weijl (Kreikka), alushame äidin vanha, sukkikset ties mistä, bolero kirppis, kengät 2nd hand/New Look (Englanti), kaulakoru Seppälä  (ihana ties mistä raavittu kokonaisuus, mut tykkäsin silti kamalasti!)015 029 285 104 393 elina & kummisetä! 370 oli niin kiire kuvien ottoon etten kerenny hakee omia kenkiä... lainasin iskän, lopputulos ei niin kaunis ja sievä kuin oli tarkotus. 294 444 yhdessä voisimme voittaa miss universum -kisan 435 risti-earcuff Glitter 483 annika joko a)leikki, b) pönkitti omaa itsetuntoaan tai c) lyttäs miun, vertaamalla meidän puhelimia. Nokian kapula kuluneilla näppäimillä ja haljenneella näytöllä vs. Samsung Galaxy S II. Kumpi voittaa? 463 492 annika just like an ordinary saturday

Hejsan !
Tänään juhlittiin pikkusiskon ripillepääsyä. Suomeks se tarkottaa ylensyöntiä. Piti lievittää henkisiä tuskia vetäsemällä tuskanen (erittäin tuskanen tällä kunnolla) lenkki, pääs vissiin muutama ylimääränen hulahuupsi ja suklaapala varastoitumaan elimistöön englannin matkankin aikana.
Totta kai vaikka siskon juhlapäivä oli ni piti iteki vähän huomioo kalastella, heiluin ympäriinsä 10 cm koroilla eli olin semmoinen päälle 190cm pitkä, mutta sain liikaa kommentteja ( "Hertsileijaa, missäs välissä sinä oot noin pitkäks kasvanu!", "Olikos se Englannin vesisade noin tehokasta jotta pittuutta tuli kymmenen senttiä?") joten kotona heivasin korot nurkkaan ja hipsuttelin ilman kenkiä. Jätin myös huoneeseeni kielikurssidiplomin erittäin näkyvälle paikalle siltä varalta, että joku eksyy sinne ihastelemaan harvinaislaatuista siisteyttä ja pölyttömyyttä (josta minun ei tarvinnut nähdä vaivaa, kiitos nykyisen kansainvälisen elämäni ja tarmokkaiden vanhempieni) ja vois bongata sen ja pääsisin valokeilaan eiku.
Annikaaki kerkesin näkemään pikaselti kun sekin tuli niihin juhliin, ku se lähtee jo huomenna takasi kotiin Lahteen ja suurimman osan sen visiitistä mie punkkasin briteissä. Saatiin kuitenkin tämä yksi iltapäivä pelata antoisasti lännen nopeinta ja kunkkua upouusilla tuliterillä Stonehenge-pelikorteillani äksdee.
Nyt voisin kipsutella unten maille (heräsin muutaman tunnin yöunien jälkeen kuudelta kattamaan pöytää, reipas äitin apulainen ilmoittautuu), nähkäämme tulevaisuudessa!
ps. tulossa arviolta 35839502813 kuvaa englannista tässä lähipäivinä !

2 kommenttia:

  1. Ne kuvat oli vaa kameral leikkimistä :D ja siin siun puhelimest kuulu kiva ääni! :D pisteet sille

    VastaaPoista