tiistai 17. heinäkuuta 2012

i try to erase you but i cant get you out of my head


013 115 079 dipdyed
farkut Only, toppi random, dip dyed -neule New Look, huivi Glitter, kengät Converse 085 030 082 Farkkusortsit New Look, vaarinpaita ja kellokoru Topshop 042 087 049 050 090 Converset Englannista031 073 086 058 134

Pöö!
Tässä kuvia parilta viime päivältä. Armaat ystäväni eivät kokeneet olevansa edustuskelpoisia päivinä joina heidät näin joten saamme nauttia omasta kauniista naamastani entistäkin enemmän. Kivaa, eikö? :) Päivän asuissa näkyy muutamia ostoksia Englannista, mutta muutama oottelee vielä kuvaamista(: Eilen kävin myös sivistämässä itteeni Taikahuilussa, oli kyllä aikamoinen kokemus. Kerrankin voi olla ylpee siitä että nuoret osaa käyttäytyä! Istuin nimittäin mallikkaasti penkissä koko oopperan ajan, kun takana rapisteltiin karkkipapereita, vasemmalla nainen otti valokuvia (mikä on kielletty, ja kyyläsin sen valokuvaussessioita ja ilokseni voin todeta että huolimatta digipokkarin easy-toiminnosta suurin osa kuvista jäi epätarkaks, hah), oikeella puhuttiin normaaliäänellä ja edessä oli kaulaileva pariskunta joka esti lahjakkaasti näköyhteyden lavalle hyvistä paikoista huolimatta. Oli miten oli, olin kyllä tullu sinne oopperaa kattomaan enkä tuntemattomien kaulailua, joten ketutti ja runsaasti.
Kuoroharkkojen parissa on vietelty nää pari viime päivää, muutama samanlainen edessä ja sunnuntaina vihdoinkin suunta kohti Kouvolaa, Elisan luokse kyläilemään!
Mut nyt voisin mennä lukemaan jotain tai treffailemaan nukkumattia, heippatihei!

3 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja iihanat converset <3

  VastaaPoista
 2. mist biisist toi otsikko o? :)

  VastaaPoista
 3. Orvokki: Kiitoos! Ja miekin oon ihan rakastunu niihin, siks oli pakko kotiuttaa... :D

  Anonyymi: Vähän muunneltuna siitä Diandran Outta my head -biisistä :)

  VastaaPoista