lauantai 28. heinäkuuta 2012

Bournemouth stuff


017 027 043 Suvin kengille kävi rannalla hassu juttu. 053 frozen frozen youghurtia piti käydä maistamassa, oli ihan jees ! 058 067 KFC oli ehkä vähän liiankin hyvä kaveri. 075 094 kun bussissa on täpötäyttä, pitää turvautua erikoisratkaisuihin.. 099 106 110 111 117 130 133 tää mies seiso rannalla ikuisuuden ja katteli merelle. Meiän kävi sitä tosi paljon sääliks! :( 164 181 Moi! Tässä ois vielä kuvia Bournemouthista yheltä tai kahelta päivältä. Meillä oli mm. semmonen valokuvauskisa, että piti ettiä kartalta paikkoja ja ottaa niissä mahd. hauskoja kuvia. Sit käytin elämäni parhaat 3 puntaa ku mentiin keinukaruselliin. Se oli ihan eri kaliiperia ku joku esim. Lintsin vastaava! Lyhyesti sanottuna siis vietin elämäni parasta aikaa. Miulla on jo kauhee ikävä noita kaikkia ihmisiä tuolta:( Onneks elokuussa on reunion party jonka jälkeen näillä näkymin oon menossa Suville yöks! :)

Tänään on ollu vähän turha päivä ku en oo saanu aikaseks mittää muuta ku yhen postauksen ajastettuu teille. Lähen siis huomenna riparille taas isostelemaan ja ajatuksissa ois vielä kaks postausta ajastaa lisää tuon kaheksan päivän ajalle. Huomenna on myös Olavinpäivä eli Savonlinnan "synttärit", ja aattelin käyä kaupungilla tsekkailee menoja ennenku lähen sinne riparille. Nyt kuitenkin sauna kutsuu, seeya!:)

3 kommenttia:

  1. Pakko antaa rispektit siitä, että varmana koko blogihistorian eka postaus, jossa on oltu Englannissa, ja muualla kuin Lontoossa.

    Kiitos.

    VastaaPoista
  2. Orvokki: Kiitos!:)

    Petra: Haha, kiitos vaan!:) Mutta itse asiassa ei ollu koko blogihistorian, koska miulla on Bournemouthista muitakin postauksia ;)

    VastaaPoista