lauantai 1. syyskuuta 2012

voi kuule liian laiha rakkaani, niin kuin kitaraani soitan kylkiluitasi


asuja
vasemman kuvan asu on jännittävä: sekä paita että housut Tophsopista! Oikean kuvan asu: housut ja neule H&M, toppi ginatricot

011 hameee hame ginatricot, sukkikset oli kai Seppälästä, paita KappAhl, neuletakki Lindex, vyö VeroModa003
026 Tässä muutama kiinnostuksen kivivyöry -kuva viime päiviltä. On se oikeesti niin rankkaa ettei viikolla ehdi mitään muuta tekemään ku koulukoulukoulukoulu. Viime lauantaina käytiin kuitenkin kuoron kanssa Linnanmäellä! Siitä kuvia tiedossa NYT. Itsestäni ei oikein laitteissa oo kuvia koska kaikki on joko Elinan tai Marian kameroissa.
044 055 071 083 095 080 125 132 100 127 154 180 stellallaa Siinäpä oli materiaalia. Miun osalta lintsiaika jäi aika lyhyeks, koska sieltä häippäsin etuajassa STS:n reunion partyyn Nosturiin. Meillä oli siellä superkivaa, mut ne kuvat jää nyt toiseen kertaan koska tää painelis nukkumaan. Ois siis kohtapuoliin odotettavissa toinenkin postaus ja koska autokoulun teoriatunnit alkaa olla suoritettu, nii jää iltapäivilleki vähän vapaata jollon ehkä ehtisin tekemään jotain ylimäärästäki koulun lisäks. Mut nyt hyviä unia oman kullan kuvia kaikille! =)

3 kommenttia:

 1. Oi kivoja kuvia varsinkin tuolta Lintsiltä! :) Meillä on näköjään sama ruotsin kirja käytössä :D

  VastaaPoista
 2. hihiii, oli kivaa!<3 ja oon yllättyny et musta on saatu jopa kivoja kuvia :D

  VastaaPoista
 3. Orvokki: Kiitos! Heh Galleri on paras :D

  Maria: Niinoli!♥ Ja siustahan oli miljoona hyvää kuvaa vielä varastossa! ;)

  VastaaPoista