tiistai 4. syyskuuta 2012

Well I feel like they're talking in a language I don't speak, and they're talking it to me


006 paita ja toppi gt, farkut H&M, bleiseri Primark 197 223 201 together again ♥ 231 024 236 207 pussasin liisaa ni meni nenä lyttyyn :--( 220 243 044 239 Noniin tässä ois nyt sitte kuvia sieltä STS:n Reunion Partysta, joka oli siis Nosturissa 25.8. Siellä oli superkivaa, näin melkein kaikki suomalaiset jotka meidän kanssa Bournemouthissa oli. Yhyy nyt sitte ikävä taas kasvo! Mut siellä oli siis mukavaa, esiintyjinä PistePiste ja Ronya ja ne veti kyllä hyvin. Partyn jälkeen menin Suvin luo yöks, mut tuo yks ei kokenu olevansa tarpeeks kaunis kuviin joten häntä ei nyt nähdä. :D Seassa on myös muutama päivänasu.

Sit saman viikonlopun sunnuntaina kävin vielä kävelemässä Wilman kaa. Ja viime viikonloppuna kävin Lotan kaa leffassa, käytiin kattoo Madagascar 3. Se oli niiiin hyvä, naurettiin tosi paljon :D!

245 248 metsässä 280
raitaneule farkut Veromoda, neuletakki New Look 005 Vatikaani, 3x Kreikka, Englanti 001 Nyt voisin kyllä hipsiä ruotsinkirjojen maailmaan. (Ps. Aina ku lopetan tekstin ni sanon meneväni tekee jotain tärkeetä tai läksyjä... Heh.)

6 kommenttia:

 1. Voi kun kivoja kuvia, näytti hauskalta noi STS-bileet :) Ja hei mulla on kans vähän ton tyylinen "ikonikoru" mikä sulla, mutta se ei oo ihan noin hieno :-D

  VastaaPoista
 2. Ihana bleiseri :-) tekis mieli kommentoida jokaista kuvaa jotebn sanonpa vaan että ihania kuvia!:-)

  VastaaPoista
 3. aivan ihana blgi hei!!::) noi kuvat on jotenkin kivan selkeitä ja..hienoja ::D

  VastaaPoista
 4. Orvokki: Kiitti! Joo, ne oli ihan coolit:) aijaa :p

  linnea: Kiitos paljon! =)

  Liinaaa: Ooi kiitos! :)

  VastaaPoista
 5. Emmi: No eiköhän vähän meillä kaikilla... :D

  VastaaPoista