tiistai 29. tammikuuta 2013

a day without sunshine is like, you know, night


006 057 001 tässä mä suihkunraikkaana käymässä nukkumaa! 009 013 asuuuuuja 1. farkut H&M, ruutupaita ginatricot, neuletakki veromoda 2. farkut H&M, toppi ginatricot, paita topshop, bleiserijutska primark, kaulakoru Kalevala Koru015 miun uus upee epävirallinen päiväkirja!

Mooi!
Ei miun tänään pitäny tulla postaamaan vaan lukee sitä hiton mantsaa, mut öö :--D Nojoo. Nyt oon 18 ja voin sanoa ettei tunnu mitenkää ihmeelliseltä :DD Koulupäivä oli ihan jees, sain pari ihan kivaa lahjaa mut emmalta sain avokadon? :-----D nojaa ihan siistii. Huomenna alkaa koeviikko ja kiinnostus on nollassa, mut onneks ei oo ku kolme koetta :)
Tässä päivässä oli kuitenki myös yks huono puoli. Tajusin että sen joulukuisen polvileikkauksen takia en välttämättä pysty tanssii ollenkaan wanhoja! Tarvitaan hullusti treeniä ja buranaa, ni eiköhän se sitte toivottavasti. Miun on _pakko_ pystyä, en aio jättää tota välistä! Sikspä voisinki nyt mennä polkee vähän kuntopyörää, ja vois syödäki jotain ja sitten ois kai pakko kaivella tuo mantsankirja laukusta. Yäää miksei voi olla loma?

4 kommenttia:

 1. Munki pitäis olla lukemassa ahkerasti uskontoa. :D Meillä on koeviikko jo alkanut, ja vielä kaks koetta pitäis jaksaa... Oon jo nyt ihan loppuun palanu. :D Tsemppiä koeviikkoon ja onnea synttäreiden johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koeviikot sattuu jotenki aina sillon ku on muutenki ihan poikki :D! Kiitos paljon ja tsemppiä myös sinne! :)

   Poista
 2. siis miks miun antamaa lahjaa ei näy täällä oon aika loukkaantunu ku toi avokadoki on päässy kuvaa!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no aattelin et en haluu jakaa valokuolaa ulkopuolisille ihmisille :O anteex kuola

   Poista