torstai 31. tammikuuta 2013

Nothing sucks more than that moment during an argument when you realize you’re wrong


013 031 023 Tää kaveri on nimeltään Pepe ja se asuu mun pöydällä. Se on piikikäs mut loppujen lopuks oikein pehmone kaveri:) 017 öö no olin ihku teini ja otin itestäni kuvia ku oottelin bussia 025 035 Mooi!
Tänään oli miulla vapaapäivä, mutta se ei ollu näköjäänkään kovin hyvä juttu, koska olin ajotunnilla ja sen takia on mieli vähän maassa.. Tuntuu nimittäin että jos en opi pitää ajatuksia paremmin kasassa ajaessa ni on useempi ku yks mummo nurin sen jälkee ja pari autoo lunastuksessa, voi hyväluoja. En antais itelleni korttia mistään hinnasta jos oisin ajotutkinnon vastaanottaja. Toivottavasti kuitenki saan jonain päivänä sen kortin, ettei menis rahat ihan hukkaan.
Ajotunnin jälkeen tulin kotiin ja nyt hengaan täällä maailman rumimmassa villapaidassa ja otan kuvia jostai niinki kiinnostavista aiheista ku pianosta ja kaktuksesta? Lakkasin kynnet koska sain synttärilahjaks sedältä&sen vaimolta kasan kynsilakkoja, mut kynsistä tuli rumat ja kuvatki niistä pissi, joten no thanks. Nyt minuu oottelis tosiaan tuo piano ja Laulu Kuolemasta, mut siinä on vaa niin järkyttävät soinnut että tartten koko ajan youtuben tutorialeja avuks. Ja oon myös lukenu äikkää eli uusinta miss mixiä, en vaan jaksa nyt kiinnostua jostai kirjallisuuden aikakausista. Vaikka pitäis varmaan.
Joo mut nyt koska kaiken tän kuran päälle nettiki katkoo koko ajan, ni voisin mennä tekee jotain mitä oikeesti pitäs tehä, ja palailla teiän luokse myöhemmin vähän ilosemmin mielin ja järkevämmin kuvin! :)

2 kommenttia:

  1. Meillä oli toi äikän kirjallisuushistorian koe tänään ja huh onneks se on ohi :D En tykänny siitä kurssista muutenkaan :D

    VastaaPoista
  2. Haastoin sut :) http://www.urbaaninrunotytonpaivakirja.blogspot.fi/2013/02/vastasin-haasteeseen-hyvin-nalkaisena.html

    VastaaPoista