lauantai 19. tammikuuta 2013

you can try but you'll never forget her name, she's on top of the world


040 010 aino 012
hihi just realised että vasen jalka näyttää aika hupsulta ku polven päällä olevat leikkaushaavat on vielä vähän turvoksissa :p
veerajalumiukko
veeran kanssa keskustelu sai uusia käänteitä ku molemmat tippu kärryiltä :p profiili 087 026 farkut H&M, paita KappAhl Snapshot_20130119_11 093 tällanen superylläri ootti minuu tokmannilla... miun rakkaushajuvesi Beyoncen Heat Rush alennettuna 29,90:stä 6,90:een! Pakko oli saada, vaikka sen löytäminen maksoki sitte myöhästymisen bussista.. :D meitsi 089 Snapshot_20130119_5
Blöäää moi!
Tänään oli ihana päivä! Nukuin eka oikein makeat yöunet ja näin tosi hauskoja unia, ja sitte heräsin yhentoista kieppeillä ja pelailin antaumuksella Poulla parit pelit, sitte nousin ja meikkailin ja laittelin hiukset ja otin ihkuja kuvia sekä kameralla että webbikameralla. Sen jälkee aino saapui matalaan majaani ja otettiin lisää ihkuja kuvia ja tehtiin lettuja. Ja kun aino lähti, ni kävin saunassa ja nyt postaan ja samala kattelen Selviytyjien finaalia! Koulujuttuja ois vähän tehtävänä, koeviikko kolkuttelee ovella ja sitä ennen pitäis olla valmiina sekä mantsan että äikän ryhmätyöt ja kaks ruotsin kirjotelmaa, mut ei se mitää kerkiihän sitä stressaamaan myöhemminki, tänään ei oo sen päivä! Nyt voisin keskittyy kattomaan kuka vie miljoona dollaria, heippaheii!:)

8 kommenttia:

 1. Oo, ihana alennus tosta Heat Rushista! Toi on kans yks mun lempparihajuvesi ja käytössä tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Miekin käytän sitä tälläki hetkellä mut olin ehtiny jo etukäteen surra mitä tapahtuu ku se loppuu, nyt on homma hoidossa :)

   Poista
 2. essiiii, jos ottaa itestään webuskalla kuvia, niin pitää kattoo siihen kameraan, eikä näytön kautta itteesä :P p.s ihanat farkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eääää sillon näyttää silmät tyhmältä :D mitä pienistä(: mut kiitos!:)

   Poista
 3. Mistä sinä keksit aina noi mietelauseet otsikoiksi?

  VastaaPoista
 4. Oon 100. lukija, haa! Ihania kuvia susta :-)

  VastaaPoista