torstai 29. toukokuuta 2014

vaikka kuinka koetin nähdä ja ymmärtää paremmin, ehkä sittenkin ymmärtämättä vois olla helpommin

 photo drdenim_zpsf80215c4.jpg
dr.denimit Carlings 59,90 29,90 photo 038_zpsc602d3da.jpg  photo neule_zpse6514210.jpg
Vilan neule kirppikseltä 1e photo 032_zps3e6279ff.jpg>  photo holly1_zpscd732aa9.jpg
Neule Lindex Holly&Whyte  49,95 19,95

Moikka!
Lakkiaiset alkaa jo jännittää. Oon siivonnu miun huoneen niin siistiks, että tää on tuskin koskaan ollu näin siisti - tai ei ainakaan sen jälkeen, kun jouduin mahduttaa tänne Rantsunki tavarat :-D Äiti on päässy juhlavalmisteluissa jo mukavimpaan osioon eli leipomiseen - meillä on kotona kauheesti hyvää ruokaa!

Eilen olin pääsykokeissa Joensuussa. Niistä ite pääsykokeista ei kannata kauheesti puhua, en siis lukenu niihin puolta tuntia pidempään. Sain mie sinne jotain vastailtua, mutta oon aika varma, ettei koulupaikka irtoa. Oon jo hyväksyny sen ja tehny korvaavia suunnitelmia :) Toiset pääsykokeet ois vielä kesäkuun 4. päivä, mutta sekin taitaa olla aika turha keikka.

Joensuu tarjos kuitenki shoppailumahdollisuuksia! Lindexin neuleen ostin aidosta tarpeesta, ennen pääsykoetta, sillä lähdin liian vähällä vaatetuksella liikenteeseen ja meinasin paleltua kuoliaaksi :-D Se oli vielä aika mukavaisessa tarjouksessa, joten se lähti mukaan hyvällä mielellä. Pääsykokeen jälkeen aikaa jäi pari tuntia, ja tietenkin löysin kirppikseltä eurolla tuon Vilan neuleen... Olisin säästäny 19 euroa jos oisin käyny siellä ennen pääsykoetta ja Lindexiä, mutta toisaalta tuo Lindexin neulekin on kyllä niin kiva, et ei minuu oikeestaan harmita. Carlingsissa päätin pyörähtää hetken mielijohteesta ja kysyä, oisko niille jääny noita dr.denimin tuumakokoisia farkkuja, jollaset miulla oli syksyllä ja alkutalvesta ne sitte hajos. Olihan niitä! Miun edelliset oli tummemmat ja tää sininen on vähän jännä, eli totuttelemista on, mutta kun nuo on jalassa niin loistavat, ni enköhän mie tuohon väriinkin totu :-)

Miulla oli joskus joitakin vuosia sitten "korttikaveri" Taiwanista, ja nyt yllättäen sain häneltä kortin(/kirjeen) pitkästä aikaa! Eikä siinä kaikki, siellä oli sisällä myös hänen itse tekemänsä tuommonen hakaneulasysteemi ja sitten koulussa tehty onnenamuletti, kuvassa yläoikealla. Tommonen paperi täynnä kiinankielistä tekstiä oli siis taiteltu nätisti tuon kukikkaan paperin sisään. Amuletti kuulemma auttaa kaikkia miun toiveita toteutumaan :--) Tää oli pitkään aikaan ainoa oikee kirje, jonka oon saanu ja tulin tästä tosi iloseks! Sillon ihan alkuaikoina läheteltiin siis kortteja, mutta sillon ku viimeks pidettiin yhteyttä ni se oli jo menny siihen, että läheteltiin kirjekuoressa pari korttia ja jotain oheiskrääsää.. oon saanut häneltä kaikkea tosi söpöä vuosien varrella :D

Nyt meen kuitenki treenailemaan vielä vähän gaudeamus igituria ylihuomista varten. Huiks! Moikka!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti