sunnuntai 18. toukokuuta 2014

weekend

 photo 135_zps72a89f0a.jpg photo 084_zps4c2c105a.jpg photo 001_zps15e28245.jpg photo 058_zps1e7a9068.jpg photo 007_zpsceb6c135.jpg photo 016_zpsd0f91caf.jpg photo 132_zps131f5ab8.jpg photo 126_zpsec031389.jpg photo 003_zps3fee1e5e.jpg

Moikka!
Tähän viikonloppuun onki mahtunu paljon kaikenlaista. Veera tuli meille kyläilemään Salosta, saapui junalla torstai-iltana. Olin torstaina ja perjantaina töissä, mut perjantaina Veera teki meiän äidin kanssa askarteluja ja katteli sarjoja koneelta miiun työvuoron ajan :D muutoin ei onneks työvuoroja Veeran vierailun ajaksi ole miulle laitettu. Torstaina tehtiin ite hampurilaisia, ai että miten hyviä tuli! Perjantaina käytiin kiertelemässä kirpputoreja ja kaupunkia ennen miun työvuoroa. Eilen eli lauantaina puolestaan käytiin läheisellä Valion maitotilalla katsomassa, kun lehmät päästetään kesälaitumelle. En ollut koskaan ennen kuullutkaan moisesta tapahtumasta, ja kuvittelin, että tuskin siellä ketään on, mutta olin väärässä. Siellähän oli paljon porukkaa! Lehmät olivat ihan innoissaan lämpimästä ulkoilmasta ja hyppivät ja pomppivat ympäriinsä. Sadat lapset riemuitsivat lehmien kanssa, ja miulle ainakin tuli vähän vanha olo :D Kaikki meitä vanhemmat kun olivat siellä lastensa kanssa. Lehmätilaisuudesta kiiruhdettiin takaisin kotiin, koska miun pikkusisko täytti viikolla vuosia ja lauantaina oli vuorossa sukulaisvierailut. Meiän jauhopeukaloäitin tuntien tarjottavat ei tosiaan ollu huonommasta päästä, ja loppupäivä kului herkutellessa. Illaksi lähdettiin Veeran kanssa vielä baariin.

Tänään käytiin äidin ja Veeran kanssa kaupungilla shoppailemassa, vaikka Veera taiskin tylsistyä kuoliaaks, kun äidin kanssa osteltiin kaikkia juttuja yo-juhlia varten. Lakin tosiaan ytl miullekin soi, ja heti perjantaina tulokset kuultuani kävinkin ostamassa jo lakin Sokokselta. Oon koko lukion ajan pitäny jotenkin itsestäänselvyytenä, että tuun pääsemään lukion läpi, ja niinhän siinä kävikin, mutta silti kun asiasta tuli varma tieto, tuntui, että voin olla ylpeä itsestäni. Lukion suorittaminen ei ehkä yleisellä mittakaavalla ole mitenkään erityinen saavutus, koska aika moni sen on saanut aikaan. Omassa henkilökohtaisessa elämässäni se on kuitenkin yksi suurimmista asioista, jotka olen aloittanut ja lopettanutkin.

Tänä iltana on tosi nätti keli, joten ruokaähkylevon jälkeen varmaan Veeran kanssa lähdetään vielä johonkin. Kesä on ihana!

2 kommenttia:

 1. Aaa, naurattaa :) Oon ollu tuolla tilalla töissä xD Ihania kuvia ♡

  VastaaPoista
 2. Aw nuo lehmät näyttää innokkailta :D Ja ihania herkkuja... :b

  Me ollaan ylioppilaita, wuhuu! Onnea :)

  VastaaPoista