sunnuntai 21. syyskuuta 2014

SATURDAY IN LONDON & COSY SUNDAY
Moikka!

Eilen lähdin Lontooseen suunnitelman mukaan. Suunnitelmaan ei alun perin kuulunut puoltakaan siitä, mitä tapahtui. Sain nimittäin päähänpiston laittaa Saijalle facebookissa viestiä, oisko sillä aikaa tavata. Sattumalta Saija oli just kommentoinu samaa asiaa miun blogiin! Niinpä tavattiin Saijan ja kolmannen suomalaisen au pairin, Veran, kanssa. Käytiin King's Crossilla ottamassa pakolliset kuvat laiturin 9 3/4 luona ja Harry Potter -kaupassa. Laituriseinälle saikin jonottaa semmoset 45 minuuttia :D Miun suureksi suruksi miun kuvissa ei näy kokonaan tuo laiturin numero, vaikka muuten onnistu niin hyvin ='( Halusin Puuskupuhin huivin kuvaan, koska pottermoren mukaan oon puuskupuh. Olin kuulemma ensimmäinen puuskupuh ikuisuuksiin :--D Pakkohan Harry Potter -kaupasta oli napata mukaan vielä mm. Puuskupuh-pinssi ja Bertie Bottin joka maun rakeita. Valitettavasti paketin takana luki maut ! Mitä ideaa siinä nyt on? Vera ei halunnu kattoo niitä etukäteen, ja onnistu näin ollen saamaan kastemadon ja rään :'--D Mie valikoin vihreän omenan ja sain sokkona vaahtokarkin, ei siis huono tuuri.

Sitten käytiin Veran ja Saijan kanssa mäkkilounaalla ja piipahdettiin Oxford Streetin Primarkissa, josta kotiutin itelleni tarpeelliset laukut. Hienosti lähdin tänne kyllä muutaman laukun kanssa, mutta ne ei sovi kaikkiin miun vaatteisiin ja näin ollen miulla on vaatteita, joihin ei oo ollenkaan sopivaa laukkua :-D Kangaskassi puuttui myös, ja ne lähti siis mukaan Primarkista, samoin kuin ihana tuoksukynttilä. Oxford Streetille ei jääty sen enempää, vaan hypättiin taas metroon ja kolisteltiin Fulhamiin, jossa tavattiin Mia, myös au pair. Mentiin pubiin istumaan (nyt mieki oon sen siis kokenu!) ja siitä päädyttiin lopulta Thamesin varrelle syömään fish & chipsiä. Oli aivan loistava ja ihana päivä! Tyttöjen kanssa tavataankin seuraavan kerran perjantaina sitten Mian synttäreiden merkeissä.

Viihdyttiin yhdessä aika myöhään, ja olin kotona vasta yhden jälkeen. Oi sitä väsymystä. Kaaduin sänkyyn ja nukuin iloisesti pitkälle aamupäivään. Sitten otin taas vaahtokylvyn ja menin alakertaan just sopivasti syömään lounaaksi roast dinnerin (joo, illallisen lounaaksi.. nojaa) perheen kanssa. Ai että oli herkullista! Sen jälkeen skypetin Saran kanssa varmaan kolme tuntia EYP-juttuja hoitaen ja nyt makaan sängyssä peiton alla ja datailen. Tänään on ollu viileempi päivä, ja oon ollu ihan jäässä. Lämpimät neulehousut, pitkät villasukat, fleecevuorinen huppari, kaulahuivi ja peitto. Nyt tarkenee! Hostperhe pistää menemään t-paidoissa, missä on miun karaistunut suomalainen kylmyyden kestävyys!? (Epäilen, ettei sitä oo koskaan ollutkaan) No, nyt vois olla aika saada ruokaa, joten taidan hipsiä taas alakertaan. Kiitos ihanista kommenteista edelliseen postaukseen :) Heippa!

6 kommenttia:

 1. Ihanan aktiivista ja iloista elämää siulla siellä! <3 Ja kun postailet näitä houkuttelevia juttuja, meidän pitää olla siellä sit joskus viikkokausia, että keretään kaikki nähdä omin silmin... ;)

  VastaaPoista
 2. voi kun olen taas niin hemaiseva : D

  VastaaPoista
 3. Oon aina miettiny et miten tuo huivi leijailee tuollee ? :D Siis onks siinä joku tuulikone tms ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on tyyppi, joka pitää siitä kiinni ja heittää sen sit menemään niin et se näyttää vauhdikkaalta :-D miun tapauksessa ongelma oli pitkät jalat ja kuvaa rajatessa nipin napin mahtu jalka kokonaan kuvaan ilman sen tyypin sormia ':D

   Poista