torstai 9. lokakuuta 2014

everyone's a bit of a fixer upper, that's what it's all about


1. Päivän asu: farkut, takki ja laukku Primark (eh lol), kauluspaita gina tricot
2. Päivän ostokset: laukku, kirjat ja dvd:t British Heart Foundationilta (= kirppikseltä), Leviksen kauluspaita ja O.P.I.:n kynsilakka TKMaxxilta.
3. Murbe nukahti miun syliin tänään, arvatkaa oisinko raaskinu herättää? Pakko oli vaan ku herra alkaa olla jo aika painava ni se ois valitettavan pian varmaan tippunu lattialle :--( no ei vaineskaa!
4. Hullu hiuspäivä!

Morjesta!
Oon uskomattoman poikki, tänään on ollu niin rankka päivä (= 4 tuntia shoppailua). Kuten joku ehkä tietääki ni oon aika innokas shoppailija ja näin ollen miulta on harvoin puuttunu mitään ja sitä ois sit pitäny lähtee ostamaan. Siks oon haaveillu sellasesta tilanteesta, että on pakko saada joku asia, koska sillon ois lupa kokeilla sataa erilaista ja käyttää rahaa eikä äitin tarviis sanoo et ostitko miljoonannen paidan. Vaan karsittuani vaatekaapin sisällön yhteen matkalaukkuun, tällasia tilanteita on alkanu tulla vastaan ja harmikseni huomaan, ettei tää nyt niin kivaa ookkaan. Ensin etin itelleni iltamekkoa kolme tuntia ja lopulta ostin ensimmäisen mikä näytti ihan ok:lta, seuraavaks kaks tuntia kenkiä ja valinnanvaraa oliki lopulta liikaa - ihan hyvä niin päin. Tänään oon yrittäny löytää itelleni kuoron konserttia varten suoria mustia housuja, ja tulokset on köyhiä. Oon käyny Bhs:llä, River Islandilla, Topshopissa, Primarkissa, New Lookissa, Selectedissä, TKMaxxissa, parissa random kaupassa joiden nimiä en muista, kirppiksellä, Marks&Spencerillä, Tescossa (kyllä xd) ja Nextissä. Oon siis käsitelly lähes kaikki lähiseudun kaupat, ja niissä joko a) ei myydä suoria housuja, b) lahkeet on liian lyhyitä, tai c) ei ole kokoja. En tiennytkään, kuinka rasittavaa tää on. Mikä siinä on, että sillon ku tarviis jotain ja/tai on rahaa, ni mitään ei löydy, ja sillon ku ei tarvii ja/tai pyörii tyhjätaskuna ni kaikki vaatteet on mitä ihanimpia?

Päivän muut löydöt onki kyllä aika hyviä. TKMaxx on kauppa, joka oudon nimensä ja erittäin ruman logonsa takia on saanu miut kiertämään sen kaukaa tähän asti. Kuulin kuitenki et siellä on kivoja ja laadukkaita vaatteita, merkkituotteita, edullisin hinnoin. Puhun nyt sellasista laadukkaista merkkituotteista enkä sellasista maksamme-päivässä-työntekijöillemme-intokiinassa-palkkaa-kymmenen-senttiä-merkeistä. Kyllä mie siellä tänään pari niken takkia bongasin mut muuten siellä oli oikeesti kivoja ja vähän persoonallisempia juttuja (paitsi mie tietenkin kotiutin niistä ne persoonattomimmat). O.P.I.:n kimallekynsilakka maksoi £3.99 ja Leviksen ihana kauluspaita vaivaiset £16.99! Matkalla mäkkiin bongasin British Heart Foundationin ikkunassa Harry Pottereita ja marssin sisään. Potterit jäi kotiuttamatta mutta nappasin mukaan ihanan mustan laukun, johon mahtuu kamera (ah viimein), ja Annan nuoruusvuodet- ja Kirjavaras-kirjat lontoon kielellä ja sit vielä kolmen dvd:n pakkauksen, joka sisältää elokuvat Ylpeys ja ennakkoluulo, Shakespeare in Love ja Järki ja tunteet. Hinta oli ruhtinaalliset £0.99 ja kahdessa ekassa leffassa on suomenkieliset tekstit!!

Huomenna tytyllä on vaan puolikas koulupäivä, mikä tarkottaa miulle vähemmän työtä. Kiva päivä siis tiedossa, spesiaalit päivät kuluu aina nopeemmin ku rutiineihin kangistuneet.

Mut joo, muistaakseni mainitsin olevani väsynyt, joten taidan mennä nukkumaan. Tunti sitten istuin vielä olkkarissa hostvanhempien kanssa ja haukoteltiin kilpaa, sit hostisä katto kelloa ja sanoi "Se ei oo ees yheksän vielä..." Purskahdettiin kaikki nauruun, on se kumma kuinka väsyneitä ollaan kaikki :-D ehkä se tuo sadesää meitä väsyttää kun ollaan auringosta saatu nauttia niin pitkään.

2 kommenttia:

  1. Mulla on varmaan kertyny jo ihan reippaasti yli kaksinkertainen (tai kolminkertainen...) määrä tavaraa kuin se, millä tänne alun perin lähdin. Huolestuttavan suuri osa mun vaatteista on Briteistä ostettu. Oon kyllä onneks vieny hiukan tavaraa takaisin Suomeenkin... Täällä on liikaa ihania kauppoja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jep, en halua tietää, kuinka paljon miekin ehdin vielä hamstrata.. toistaseks oon pysyny suhteellisen hyvin ruodussa kyllä! :-D mie kans oon jo pakannutkin muutamia vaatteita menemään Suomeen kun sinne kahden viikon päästä reissaan :-)

      Poista