sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

huolimatta sääennusteesta elä niin kuin olisi jo kevät

 photo 4_zpshw7ilahw.jpg  photo IMG_7444_zpsgyu5ulbl.jpg  photo 3_zpskv7p6hah.jpg  photo 082_zps7dhbvswy.jpg  photo 2_zps3p3dcvhx.jpg  photo IMG_7447_zpsmdnkoqei.jpg  photo 1_zpse6zkeevk.jpg
toppi / top camden market | hame / skirt promod (paris) | neuletakki / cardigan 2nd hand (tu) | villasukat / woolen socks knit by sanni photo IMG_7450_zpsv4tgp7pm.jpg

Moikka!

Nyt sitä ollaan lomalla ja tuntuu ihanalta. En siis oo ollut lomalla joulukuun jälkeen, eli vähän viikonloppua pidempi irtiotto tuli tarpeeseen. Tosin miun loma on aika yksinäinen, sillä Mia lähti Suomeen ja se onkin nykyään melkeinpä miun ainoa kaveri täällä, on kaks muutakin mutta toinen asuu perheineen kahdenkymmenen punnan junalipun päässä ja toinen lähtee tapaamaan vanhempiaan vielä kauemmas. Samoin tän miun asuintalon perhe on pääsiäisloman poissa, eli olen ihan yksin.

Ensin olin ihan kauhuissani. Sen jälkeen kun tähän maahan syyskuussa muutin, en ole ollut muutamaa tuntia pidempään yksin kotona. Nyt sitä pitäisi tehdä kuusi päivää. Paniikki melkein iski, ja samalla kauhistuin sitä, kuinka olen ilmeisesti kadottanut kyvyn nauttia yksinolosta. Mutta sitten otin vähän järkeä käteen ja nyt toistaiseksi tää ainakin sujuu ihan hyvin :-D saan kuunnella musiikkia niin kovalla kuin haluan, pestä pyykkiä ilman, että kukaan näkee (siis kun pesukone on alakerrassa ja aina jos nää on kotona ja meen sinne, on vähän semmonen "heh, moi... tuun taas tässä vähän pyykkäilee.." -olo) ja käyttää alakerran uunia (meillä ei oo uunia täällä yläkerrassa ollenkaan). Soitin alakerran pianoa ja lauloin täydestä sydämestä. Ja mikä ihaninta, täällä on hiljaista jos minä olen hiljaa! Tää perhe kun ei tosiaan oo hiljasimmasta päästä ja ne kiljuu ja huutaa ihan mihin kellonaikaan tahansa, ja koira räksyttää usein keskellä yötä ja ne antaa sen haukkua puoli tuntia ennen kuin käskevät olemaan hiljaa (miksi?!?!?!?!?!?!). On ihanaa saada nukahtaa hiljaisuuteen eikä tappeluun siitä, kuka on siirtänyt tavaraa x tai siihen, kun koira päättää haistattaa pitkät pihapuun linnulle. On ihanaa herätä omia aikojaan eikä siihen, kun alakerrasta kuuluu "idiootti oisit joskus normaali!!!!!!!" "No olisit ite joskus huutamatta!!!!!1" tai muuta kehittävää keskustelua.

Ja menin tänään merimieskirkolle pääsiäismessuun. En kyllä puhunut muutamaa sanaa enempää kellekään, miusta on nimittäin tullut ujo(!), mutta oli ihana kuulla suomalaista musiikkia livenä ja hiljentyä vähän tähän pääsiäiseen. Porin Teljän seurakunnan nuorisoa oli tutustumismatkalla juurikin Lontoon merimieskirkkoon, eli paljon nuorisoa oli paikalla ja saarnakin tuli porilaisen papin suusta. Oli kivaa! Menomatkalla myös hämmästyin juna-aseman hiljaisuutta. Yleensä tällä asemalla junaan pyrkii sata ihmistä yhtä aikaa (en liioittele) ja asemalla ei toimi netti ollenkaan, kun sitä yrittää käyttää niin moni ihminen (20 laituria ja aika monta muutakin ihmistä) eikä aina edes puhelut tule perille. Nyt laiturilla oli kolme ihmistä miun lisäksi, 4G toimi ja miun kanssa samassa junavaunussa oli yksi ihminen, kun yleensä siellä ei mahdu edes istumaan. Hah.

Halusin asukuvia tänään koska pidin asusta, mutta ei ollut ketään, joka olisi ottanut kuvat. Jouduin siis turvautumaan vanhaan konstiin: etsi talosta vaalea tausta, raahaa sopivan etäisyyden päähän pöytä, totea sen olevan liian matala, kasaa kaikki kirjat päälle ja iske kamera päällimmäiseksi ja sitten laitetaan itselaukaisin päälle ja toivotaan parasta :'--D Jouduin etäisyyksien vuoksi turvautumaan tuohon 18-55mm-objektiiviin ja sen kyllä huomaa kuvien laadusta. Yäk!

Joo nyt saa yksinäisen höpinät riittää, kyllä huomaa että juttua tulee kun ei pääse ääneen pälisemään.. HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!

Ps: Tänään Essi ♥ Englanti 7kk!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti