keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

kuinka englanti on minua muuttanut
Moikka!

Tässä vähän videota, ensimmäistä kertaa ööö kolmeen, neljään vuoteen? Päätin aikani kuluksi höpötellä videolle, mitä muutoksia olen huomannut itsessäni näiden vähän reilun 7 kuukauden aikana, jotka olen täällä viettänyt. Video oli alun perin 20 minuuttia pitkä, mutta teidän onneksenne leikkelin siitä kuutisen minuuttia turhuuksia pois. Sen takia parissa kohdassa ehkä vähän töksähtää, heh, mie kun tunnetusti oon niin lahjakas videoiden käsittelijä (en). Mutta, toivottavasti kiinnostaa! :)

Ja haluaisin tosissaan kuulla mielipiteitä, ja muilta ulkosuomalaisilta, onko jotain samastuttavaa tai jotain, mihin et samaistu. :)

ps. niin siis tuolla munailen kertoen että close = kiinni ja lähellä, ei siis kiinni vaan sulkea, laittaa kiinni ;) heh

6 kommenttia:

 1. Hahh mä oon ite ollu aupairina nyt vuoden lontoossa, ja voin sanoo et mulla on noi aivan samat! Huvittaa niin paljon, varsinki toi murre, puhun itekki savoo yleensä, eli siis suomessa, mut täällä mä nyt puhun semmosta yleismurretta(?) ja mitä tohon lol- sanan käyttöön tulee, niin täällä se ei oo tosiaan pelkästään teinien sanavarastoa, et sillä oikeesti tarkotetaan sitä laughing out loud ku suomessa tuntuu et se on vaan silleen 'no lol' vähän ilkeämielisemmin käytetty sana! En osaa selittää mut jospa ymmärsit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla että oot kokenut samoja juttuja! Ja tosiaan, ymmärsin mitä tarkotit, noinhan se just on tuon lolin kanssa täällä! :-D

   Poista
 2. ite oon kans nyt au pairin lontoossa ja oon saanu kuulla mun aksentista ku mulla on amerikan aksenttii ihan kunnolla kun puhun mut kaikki on sanonu et se on tosi kiva et erottuu ettei oo samanlaista mitä ne on aina kuullu :D et ei se oo niin paha ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, miulle ei oo sanottu noin, haha :-D "no toi on se miten AMERIKKALAISET sanoo sen, brittiversiohan on tämä ja tämä" on se, miten miulle on asia esitelty xd ja ei muka ymmärretty jos vahingossa sanon jonkun sanan amerikkalaisittain, "ai häh? ai häh? en mä tiiä tollasta sanaa.... AAAA TARKOTIT TÄTÄ, kato kun lausuit sen tolleen amerikkalaisittain" argh, ärsyttävää!

   Poista
 3. Pakko sanoa, että sulla on aivan ihana puhetapa ja ääni! Tosi sellanen rauhoittava tai en tiedä, vaikea selittää :-)

  VastaaPoista