tiistai 29. syyskuuta 2015

pitkästä aikaa


 Moikka!

Kylläpä on taas viime postauksesta vierähtänyt aikaa. Se harmittaa, sillä tahtoisin taltioida tänne blogiin muistoja niin paljon kuin mahdollista. Motivaatio blogin suhteen on kuitenkin ollut ihan olematonta. Nyt makaan kuitenkin flunssassa kotona, ja päätin, etten voi vältellä postaamista enää!

Veera-ystäväiseni vietti pidennetyn viikonlopun Lontoossa ja lähti tänä aamuna. Meillä oli Veeran kanssa superkivaa, kun kierreltiin ympäri Lontoota. Vaikka osa jutuista oli sellaisia, jotka olen nähnyt sata kertaa, tulin tehneeksi ja nähneeksi uuttakin. Eilen illalla kun palattiin viimeisiltä shoppailuilta, lähti miulta ääni ja samalla tuli yskä. Painava flunssainen olo jatkui vielä tänä aamunakin, joten en mennyt töihin, ja olen nukkunut tänään päivällä 7-8 tuntia. Tämä on eka kerta, kun Englannissa asuessani skippaan työpäivän kipeänä olon takia. Siksi omatunto kolkuttaa, vaikka tiedän, että olen ihan oikeasti kipeänä. Miun työmoraali on vaan niin korkea, etten haluaisi jättää yhtään työpäivää väliin. No, käyn tänään aikaisin nukkumaan ja nukun vielä huomisen, niin jaksan sitten palata töihin torstaina uudella energialla!


Poltettu oranssi on miun uusin väri-ihastus. Sopii syksyyn kuin nenä päähän ja ai että se on ihana!! Löysin täydelliset tuon paidan väriset housut halvalla alennuksesta, mutta ne olivat liian pienet ja tietty ainut koko. Murheissani jätin pöksyt kauppaan, ja olen metsästänyt samanlaisia sen jälkeen kuumeisesti. Vaan ei, eipä löydy. Toivosta en kuitenkaan luovu! Keksin sovituskopissa liian pienten housujen kanssa taistellessani niille jo niin monta asukokonaisuutta, että tarvitsen ne kaappiini. Siis metsästys jatkukoon!

Lyhyttä nahkatakkia olen haaveillut jo kauan, ja tämä yksilö marssi kirppiksellä vastaan £6 hintaan, joten olihan se pakko napata mukaan! Huivi on Zarasta, toppi Primarkista, housut Topshopista ja nilkkurit New Lookista. 
Melkein vuoden tauon jälkeen törmäsin taas miun lemppari-katusoittajaan! Kannattaa ettiä Spotifysta tai Youtubesta Charlotte Campbell. Ihanalla äänellä siunattu hurmaavan positiivinen ja elämäniloinen muusikko!

Loppuun vielä päivän luontokysymys... Mikä on tämä lintu, joka St James's Parkissa aterioi??

4 kommenttia:

  1. Kiva kuulla siusta taas!
    Piti heti kirjoittaa googleen Charlotte Campbell. Koukussa ollaan... Uskomaton ääni!

    VastaaPoista
  2. Lintu on Punakaulahanhi
    http://www.luontoportti.com/suomi/fi/linnut/punakaulahanhi

    VastaaPoista