sunnuntai 29. marraskuuta 2015

moikat sängynpohjalta


 photo 058_zpsh8hp93pw.jpg

Moikat pitkästä aikaa! Miulle iski vanha kunnon flunssa jo toista kertaa tänä syksynä, mikä on erittäin poikkeuksellista kun on meikäläisestä kyse. Tää alkoi hitaasti, ensin heräsin kurkku kipeänä, seuraavana yönä nenä meni tukkoon ja sitä seuraavana tuntui aamulla aika flunssaiselta, mutta ylös noustuani pääsin vauhtiin. Tänä aamuna sitten olo oli kuin yliajetulla, ja olo oli aivan karsea. Oon koko päivän kävellyt kumarassa, kun en voi suoristua ettei pyörrytä ja satu kaikkialle, ja pää tuntuu sumuiselta ja luulin sen räjähtävän, kun ensi kerran yritin nousta ylös :-D Noh, peruin päivän lounassuunnitelmat ja hautauduin peiton alle glögeineni ja flunssalääkkeineni, ja nyt jopa kykenen katsomaan läppärin ruutua! Jos vaikka pystyisinkin huomenna menemään töihin, nyt peukut pystyyn! Mutta sitä ennen parit satunnaiset kuvat jakoon.

 photo 050_zpsomls6fcu.jpg
Oon ennenkin hehkuttanut Tigeria skandin pelastajana, ja hihkuin riemusta löytäessäni sieltä salmiakkia ja lontoonrakeita! Vaikka jälkimmäisen makeisen nimi viittaa nykyiseen kotikaupunkiini erittäin suoraviivaisesti, eivät paikalliset herkkua tunne lainkaan :-D photo 052_zps79ylyzwz.jpg
Kylmennyt ilma ja kuivaksi karahtanut iho ovat tehneet selvää noin triljoonasta laatikoissa pyörineestä vartalorasvasta, ja sain ostaa uutta! Hinta oli yllättävän sopuisa, £1,98 Superdrugissa ja ai että miten pehmeät kintut tää jättää jälkeensä! photo 065_zps0721egu5.jpg
Nyt kun on jo ensimmäinen adventti, ei kukaan voi enää kieltää jouluhömpötystä! Eilinen Ikea-reissu oli hämmästyttävän vähäroinainen, kun en muuta ostanut kuin pågenin gifflareita, glögiä ja tuikkuja :-D Kuvassa (erittäin mainiosti) näkyvän pöydän tosin ostin samalla reissulla Argoksesta ja yllätin itseni kasaamalla sen kokoon hetkessä, ilman mitään ongelmaa! Babysittasin samalla tyttöjä ja heistä kivoin osuus oli leikkiä lumimyrskyä repimällä pöydän paketissa olleet styroksit pienen pieneksi silpuksi. Loppuilta kului imuroidessa, styroksipalleroita pyydystäessä ja tukkiintunutta imuria puhdistaessa :-D 4-vuotias vielä rohkaisi minua pöydänkokoamisprojektissani tosi suloisesti, sillä kun istuin lattialle palasten kanssa, kysyin retorisesti, voittaakohan pöytä vai nainen. 4-vuotias vastasi luottavaisesti sängyltä "nainen", ja vieläpä suomeksi! Nuo tytöt on kyllä niin suloisia tapauksia! Niin ja nuo piparit ovat myös Tigerista, ne maistuvat kunnon mausteiselle piparille, toisin kuin brittien "piparkakut" jotka ulkomuodoltaan muistuttavat kyllä skandinaavisia piparkakkuja, mutta mausteita niissä ei ole nimeksikään.

 photo asu_zps2eiauond.jpg

Läppärin syvyyksistä löytyi parin viikon takaiset asukuvat, näköjään tuolloin tarkeni vielä tennareilla ilman villasukkia. Muistankin, että tuona päivänä oli aivan järkyttävän lämmin, ja kun heitin lähtiessäni tuohon päälle vielä takin, sain riisua kerroksiani vähemmäksi vähän väliä :-D Nyt ei tuollaisista säistä ole enää tietoakaan, täällä on tuullut viimeisen viikon kuin hulluna ja kylmää ja (tihku)sateista säätä tuntuu riittävän ja riittävän. No, parinkymmenen päivän päästä Suomeen ja toivottavasti sinne saadaan valkoinen joulu!

Nyt alan etsi netistä kuvia joululahjalistaani, stay tuned! Hyvää ensimmäistä adventtia kaikille! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti