tiistai 5. huhtikuuta 2016

KUULUMISIA

 Hoidokkini täytti viime kuussa pyöreät kaksi vuotta! Sitä juhlittiin ihanilla kekkereillä, joilla oli paikalla kaikki ystävät ja osa sukulaisistakin (Suomesta on vähän pitkä matka :p). Itsehän koin vaikeuksia hillitä lahjusten määrää :-D Täällä on muuten tosi upeita lahjabokseja, kuten tuokin talo!
 Niin kauan aikaa on kulunut sitten edellisen kuulumispostauksen. Eipä sillä, en ole varma, jaksaako kukaan löpinöitäni pahemmin lukeakaan :p Tänne kuuluu tosi hyvää ja tavallista. Töitä on piisannut mutta siellä on edelleen mukavaa, olen löytänyt pari kesäistä juttua sekä vaatekaappiin että huonetta koristamaan, lempparifarkkuni ratkesivat ja sain tänään maailman herkullisimpia korvapuusteja. Meikkivoide loppui taas, joten vaihdoin merkkiä ja tulin samalla ostaneeksi peitepuikonkin eka kertaa ikuisuuksiin. Toivottavasti tuotteet ovat hyviä! Täällä on ihana keväinen sää, lämmintä ja aurinkoista. Ristiriitaista on se, että täällä on niin kosteaa, että pyykkien kuivuminen kestää kolme päivää, mutta siitä huolimatta ilma on niin kuiva, että kädet ovat kuin hiekkapaperia. Nykyisin iltaisin hieronkin käsiin paksun kerroksen antiseptistä voidetta ja kiskaisen puuvillahanskat käteen yöksi.

Meillä on taaperon kanssa totuttelua lämpimään. Se siunattu tyttönen tykkää pukea vaatteita päälle, mikä oli talvella helpotus, kun kerrokset sai päälle ilman vastaväitteitä. Nyt murunen ei sitten meinaa ymmärtää, että ulkona on jo lämmin, ja haluaa sekä huivin, pipon että hanskat :-D Ainakaan ei palellu. Miulla on menossa vaatekaapin murros, kun koko talven käyttämäni neuleet ovat nyt liian kuumia ja koen t-paitalaatikon olemassaoloa uudelleen. Myös koko talven naftaliinissa olleet ohuet neuletakit ovat päässeet käyttöön. Kohta aloitan nilkkasukkien ja vajaamittaisten housujen käytön, hurjaa! Kevät tuntuu myös fiiliksessä, on niin ihanaa, kun aurinko paistaa. Aurinko paistaa vielä töistä päästyänikin, joten on hankala ymmärtää, että kello on jo niin paljon. Muistelen syksyä ja sitä, kuinka valoisat illat olivat normi juttu, ja sitä, kuinka paljon iloa ne nyt tuottavat. On se hyvä asia tuo talvi, siitäkin syystä, että valoa ja lämpöä osaa arvostaa niin paljon enemmän.
 Näin nämä DKNY:n lakanat eräässä kaupassa ja rakastuin niihin palavasti. Harmi vaan, että minun peittoni koossa niitä ei ollut enää jäljellä. Ratsasin jokaisen kaupan, jossa näitä olisi saattanut olla, ja jouduin pettymään karvaasti. Kunnes tietty Walesissa nämä tulivat vastaan... :-D Ei ehkä perinteisin ostos matkalta, lakanat... Mutta minä olen onnellinen! Sininen tuntuu muutenkin olevan nyt se juttu, sekä trendeissä että miun mielessä. Ostan kaiken sinisenä, hups...
 Tilasin amazonista tämän kirjan polaroid-kameran kuville. Mielestäni tuotekuvaus väitti, että jokaisella sivulla on kannen tapaan vain yksi korttitasku ja tilaa tekstille, mutta näinpä ei ole... Kiinanihmeisiin ei kyllä ole luottamista. Tämä oli kaiken lisäksi mennyt entiseen osoitteeseeni? Onneksi miulla on siellä vielä käyntiä, että ylipäätään sain sen itselleni. Vähän sama homma, kun viime vuoden puolella vaihdoin pankkiin osoitteeni, ja n. kuukausi sitten sain sähköpostia edellisiltä vuokranantajiltani. Pankkipaperini kuulemma menevät edelleen sinne. Soitin äkäisenä pankin asiakaspalveluun, jossa sanottiin, että laskutusosoite on kyllä vaihdettu, mutta joku "correspondence address" on jäänyt päivittämättä, ja että täytyy mennä itse liikkeeseen, ei voi muuttaa puhelimessa. Helppohan minun on päästä pankkiin viikolla, kun vahdin vauhdikasta taaperoa. Onneksi lopulta pääsin pankkiin ja sekin virkailija ihmetteli, miksi vanha osoite on jätetty sinne roikkumaan. No, sain samalla peruttua kuukausittaiset pankkitapahtumat postitettuna (sitäkään ei voinut tehdä puhelimessa, wuhuu) ja nyt ei pitäisi mitään mennä enää entisiin osoitteisiin :-D
Lisää kiinanihmeitä, ihastuin tähän pussukkaan ja halvan hinnan vuoksihan se oli pakko tilata, kun sitä vielä muut tilanneet kilpaa kehuivat. Nyt en ole varma, olivatko muut tilaajat lukutaidottomia, mutta ensimmäisenä pääsin virnistelemään kirjoitusvirheille. Toisekseen tuo on hyvin ryppyinen, mutta se silenee käytössä. Tärkeintä on, että hyllynpäällisen purkkikokoelmalle on nyt siisti säilytyspussi, josta jokainen purkki ei huuda nimeään. Mutta "wind bolws... walking in the ari" :-D Sivumennen sanoen tuo red berry & jasmine -kynttilä on ihanan tuoksuinen! Jostain syystä nyt luonnonvalon lisääntyessä vaan jää tuo kynttilöiden polttelu ihan minimiin, kun talvella kuluu monta kynttilää viikossa.

Miun oikea jalka puutuu koko ajan, joten taitaa olla aika sulkea kone ja alkaa etsiskellä nukkumattia. Tyyppi oli sunnuntain ja maanantain välisenä yönä todella hukassa, ja yöunet jäivät vähäiseen viiteen tuntiin. Viime yönä sain onneksi nukuttua hyvin, mutta siitä huolimatta vielä vähän väsyttää. Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti