tiistai 19. huhtikuuta 2016

takaisinheittoo

Nyt kun facebookin tänä päivänä -sovellus muistuttelee männävuotisista tapahtumista, olen huomannut, että huhtikuu on viimeisten vuosieni ajan ollut suurten tapahtumien kuu. Siksi ajattelin koota juttuja tähän yhteen postaukseen :-)

HUHTIKUU 2010
Pääsin ripille! Kävin talvirippikoulun, jonka konfirmaatio oli 18.4. Itse juhlapäivänä satoi räntää, joten sisällä oli tiivis tunnelma, mutta muistan, että oli mukava päivä. Minulla on itse asiassa tällä hetkellä ylläni kaksi rippilahjaksi saatua korua, Kalevala Korun rippiristi ja hopeasormus. Sormuksessa on kaiverruskin!

 HUHTIKUU 2011
Lomailimme äidin kanssa Amsterdamissa! En onnistunut kaivamaan tarkkoja päivämääriä, mutta tarkalleen vuosi sitten siellä oltiin. Ilmeisesti 21. päivä palattiin takaisin, sen perusteella, että silloin on facebookkiin ilmestynyt sekä minulta että äidiltä kasa matkakuvia.

HUHTIKUU 2012
Olin ensimmäistä vuotta lukiossa ja huhtikuussa koko vuoden valmistelemamme musikaali The Sound Of Music sai ensi-iltansa! Näyttelin Elsa Schräderiä ja nunnaa. Muistan, kuinka minua kismitti se, että Elsasta oli mm. leffaversioissa tehty pahis, ja että kapteenin lapset eivät olisi tykänneet hänestä. Oikeasti, kun käsikirjoituksen lukee, kyseessähän on vain nainen, joka pettyy rakkaudessa ja väistyy kapteenin uuden rakkauden (Marian) tieltä mukisematta. Elsan näytteleminen oli silti kivaa. Tosin yhdessä esityksessä jouduin hyppäämään styroksisen "kiven" päälle ja eikös korkoni uponnut styroksiin kesken korkeimman pitkän ääneni :-D Siinä saattoi mennä hieman nuotin vierestä kun nauratti niin kovasti.

HUHTIKUU 2013
Lukion toisen vuoden musikaalimme Suomi-Sirkus sai ensi-iltansa! Minä näyttelin Kuolemaa. Vaikka jouduin värjäämään hiukset harmaaksi roolia varten, rooli oli yksinäinen ja siinä oli hirmuisen pitkiä monologeja, rakastin hahmoani. Kaavussani oli makkaroita ja kaljatölkkejä kuvaamassa suomalaisten lisääntynyttä kuolleisuutta elintasosairauksiin, ja viikatteen sijaan kannoin jääkiekkomailaa. Höpisin kummallisia juttujani kulissien varjoista ja jahtasin jääkiekkomaila ojossa kaveria, joka aina karkasi hyppysistäni. Sovittiin tämän karkailijan näyttelijän kanssa, että hän heittää puupölkyn syliini eräässä takaa-ajokohtauksessa. Pölkky ryttäsi aina vatsani edessä olleen kaljatölkin, joka pisti minua vatsaan pölkyn alla. Oli nimittäin aikamoinen mustelma vatsassa, kun esitykset olivat ohi. Mutta se oli niin hauska juttu, etten halunnut luopua siitä. Kaapuni oli myös hyvin äänekäs, kun kaljatölkkini kalisivat toisiaan vasten bäkkärillä. Mutta sain lisäksi soittaa pianoa lavalla!

 HUHTIKUU 2014
Abivuotenani vaihdoin musikaalissa näyttelemisestä musikaalibändiin ja huhtikuussa 2014 oli Legally Blonden ensi-ilta! Alkutaival bändissä oli kivinen, mutta loppujen lopuksi musikaalibändissä oli huippuhauskaa. Olin puhallinsoittajista vanhin, mutta muodostimme varsinaisen kaveriporukan, jonka kanssa juttua ja naurua riitti. Itse asiassa viimeksi tänään porukkamme whatsapp-ryhmässä on lennellyt viestejä. Loimme muunmuassa aikoinaan huikean määrän meemejä kokemuksiimme liittyen. Ne jaksavat edelleen naurattaa, mutta taitavat valitettavasti jäädä muulta maailmalta edelleen pimentoon ;-)
Huhtikuussa 2014 käytiin muuten myös luokkamme kanssa abiristeilyllä! Haluttiin lähteä vasta kirjoitusten jälkeen, siksi menimme muita myöhemmin. Sekin reissu oli huippu, vaikka toinkin sieltä kotiin angiinan ja 9-kertaiset tulehdusarvot. 

HUHTIKUU 2015 & 2016
Suju(i)vatLontoossa asustellen. Muuten elämä olikin harvinaisen stressitöntä, mutta kuoromme pääkonsertti sijoittui huhtikuun lopulle! Tänäkin vuonna kevään suuri konserttimme sijoittuu huhtikuun loppuun, tarkemmin sanottuna tämän viikon lauantaille. Sitä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti