tiistai 7. kesäkuuta 2016

LAATIKKOTAKKI


LOMALLA ON IHANAA. Oon nyt ehtinyt nähdä paljon kavereita ja tehdä kaikkea, mistä haaveilinkin. Sää on ollut harmillisen viileä ottaen huomioon, miten lämpimästä säästä täällä saatiin toukokuussa nauttia. Onneksi tämän takin kanssa sadepäiväkin tuntuu värikkäältä. Yksi ihana juttu tässä lomassa on bloggaavat kaverit, joiden kanssa asukuvailu tuntuu luonnolliselta ja tavanomaiselta. Pitkästä aikaa siis asua blogin puolellekin!

Itse kun oon aika käsi näiden tekniikkajuttujen kanssa ni en osaa sit yhtään sanoa, mitä näille kuville tapahtui. Johanna otti nää omalla kamerallaan ja unohti vaihtaa kuvaformaatin JPG:ksi eli tietenkään miun hi-teck kuvanmuokkausohjelma Photoscape ei tunnistanut kuvia :-D Polkaisin polkupyörällä Jossulle ja se ystävällisesti vaihtoi kuvat oikeaan formaattiin, mutta kun sitten avasin ne omalla koneellani, oli värimaailma rupsahtanut surkean harmaaksi. Tein mitä osasin ja tässä nää on, en toivottavasti oo ihan näin harmaa oikeassa elämässä. 

Tää takki oli alelöytö Seppälästä! Miulla on Stockmannin lahjakortti, jonka takana lukee, että se käy myös Seppälässä. Se menee pian vanhaksi, joten tahdoin käyttää sen pois. Koska meillä päin ei ole Stockmannista tietoakaan, marssin Seppälään, josta en ole ostanut ikuisuuksiin mitään. Vaan tää takki oli saatava! Lahjakortti ei sitten tietenkään siellä enää käynyt kun Seppälä ei ole enää osa Stockmannia, mutta eihän tätä takkia voinut jättää. Niin ihanan raikas väri ja mallikin on miun aina ihailema laatikko, jonka mallista miun kropalle sopivaa en tosin oo ennen löytänyt. 
Kukkaron laihdutuskuurikin on ollut lomalla ja kaikenlaista on tullu osteltua. Otettiin niistäkin kuvia, joten siitä lisää myöhemmin! Sen voin sanoa, että tästä asusta takki, paita, neule, laukku ja kengät on uutuuksia :-D Nyt on kyllä onneksi Savonlinnan kauppatarjonta koluttu läpi, eli ehkä se rahanmeno oli suurilta osin jo tässä!

1 kommentti: