sunnuntai 18. syyskuuta 2016

SUOSIKKEJA

Moikka!

En oo pitkään aikaan tehnyt suosikkipostausta, ja näiden suosio on muutenkin tainnut vähän laantua... Ajattelin silti höpistä näistä muutamasta tän hetken lempparista, joten täältä pesee!

LEMPIRUOKA

Nää lapsille tarkoitetut jogurttipussukat on vieny miun sydämen haha! Tuo jogurtti on älyttömän hyvää, meiän lähikaupassa nää on vieläpä tosi edullisia, ja niin helppo napata mukaan, kun ei tartte lusikkaa, ja tyhjä pussi ei sotke toisin kuin vaikka tyhjä jogurttipurkki. Sit vaan seuraavaan roskikseen! Pellavapääkin tykkää näistä, hän tosin syö niitä kalliimpia, sokerittomia ja parempia vaihtoehtoja! :-D Oon ihan jogurttiriippuvainen, ja näistä miun lempparimaku on tuo vadelma.

 LEMPITAVARA

Babywipesit eli kosteuspyyhkeet! Nää on todella edullisia, ja näillä irtoaa siis aivan kaikki. Tekstiileistä irtoaa currykastike, kahvi, punaviini, meikkitahrat ja esim aidosta nahkasta lika, joka ei muuten irtoa, ja koska näillä voi pyyhkiä vauvan herkkää ihoa, ei näistä ole mitään haittaa! Samoilla pyyhkeillä voi siis turvallisesti pyyhkiä vaikkapa tahmeat sormet, tai poistaa meikit kasvoilta. Tämä yksi ja sama paketti pelastaa niin monta tilannetta! Esim tässä yks päivä söin mehujäätä töiden jälkeen, koska oli niiin kuuma. Pyyhin tällaisella liinalla miun sormet, ja myöhemmin huomasin mehujääpakkauksen tahmanneen laukkuani, joka sekin lähti puhtaaksi ja tahmattomaksi. En voi ylistää näitä tarpeeksi! :-D Miun omia suosikkeja on nää, joissa on kunnon avaus- ja sulkemissysteemi, koska sellanen tarralärpäke menee helposti rikki laukussa kuljettaessa. Tällä kunnon systeemillä liinat pysyvät vielä loputtomiin kosteana.

LEMPITEKEMINEN

Sain vihdoin ja viimein tilattua itelleni tämän Big Bang Theoryn 9. tuotantokauden! Voitte arvata mitä oon tehnyt pari viime päivää... Vielä olis viisi jaksoa jäljellä ja kulutan siihen varmaan tämän iltapäivän haha. Meillä ei ole tv-lupaa eikä telkkaria, joten en voi katsoa näitä telkkarista enkä netistäkään (brittien tv-lupasysteemi.. hohhotihoijaa) eikä tämä 9. kausi ole Netflixissä, joten laitoin sitten Amazonista omani tilaukseen. Satuin olemaan liikkeellä hyvään aikaan, kun joku myi jo käytettynä tätä. Amazonin käytetyillä tuotteilla on täysi toimintatakuu, joten käytettynä ostamista ei tarvitse arastella.

LEMPIOSTOS

Tätä piti miettiä, sillä oon löytänyt tosi kivoja juttuja. Kärkeen kiilannee kuitenkin tämä kenkäkaksikko. Kävelen talvessa puhki 1-2 kenkäparia, ja ajattelin varustautua näillä tänä vuonna. Varma syksyn merkki on se, kun Essi ostaa syyskengät. Täällä on ollut kunnon helle viimeiset pari viikkoa, mutta nyt on viilennyt. Saatan siis jopa päästä käyttämään näitä pian! Vasemmanpuolimmaiset ovat Timberlandin ja löytö TK Maxxista. Ne ovat tosi sirot ja kauniit, ja varmasti kestävämmät kuin nää halvemmat. Oikeanpuoleiset siis Primarkista. Ne oli vaan niin ihanat, että pakko oli ne saada, vaikken oo varma, montako kävelykertaa nuo kestää...

LEMPIVAATE

No Vimman lettitunika tietty! Onnistuin hamstraamaan tällasen itselleni Suomen reissulla, ja muuten plussaa aivan älyttömän loistavasta asiakaspalvelusta. Täähän olis luonnollisesti joka päivä miun päällä, mutta täällä on ollut ihan liian kuuma moiseen vaatekappaleeseen. Ehkä ensi viikolla!

LEMPIASIA

Puhtaat lakanat. Ah. Löysin vihdoin kivan väriset tyynyliinat noihin taempana oleviin tyynyihin. Miulla kun on tietysti kahdet lakanat, mutta vain yhdet ekstratyynyliinat tähän asti. Tänä aamuna kipaisin ihan ekana suihkuun, ja sitten raikkaana ja puhtaana rupesin lakanoiden vaihtoon. Tännepä oli ihana köllähtää selaamaan somea ja katsomaan edellämainittua Big Bang Theorya. 

LEMPIKIRJA

Jatko-osa Jojo Moyesin huippusuosittuun Kerro minulle jotain hyvää -kirjaan. En tiedä, onko tätä vielä suomennettu. Lainasin tän miun kaverilta, joka sanoi, ettei tää ollut yhtä hyvä kuin ensimmäinen osa, mutta mie kyllä tykkäsin tästäkin kovasti! Lukeminen on niin kivaa ajanvietettä ja oon tosi ilonen, että oon saanut taas luettua enemmän. Se jotenkin on välillä jääny, mutta nyt on hyvä lukuvauhti päällä! :-)

2 kommenttia:

  1. Hei ihan sika hyvä tietää noista babywabeseista! Täytyy ottaa niitä käyttöön ja etsiä omat kohteet niille. :-)

    http://maijaviola.blogspot.fi/

    VastaaPoista