lauantai 21. tammikuuta 2017

KIVA PÄIVÄ JA KIRPPISSAALIS

 photo P1210566_zpsktymhett.jpg

Tänään oli merimieskirkolla Lontoon Marttojen järjestämä kirpputori, jossa suomalaiseen torikirppistapaan oli myyjät paikalla. Tällaiset kirpputorit eroavat olennaisesti paikallisista charity shopeista, joihin ihmiset lahjoittavat roinansa ja vanhat mummukat hinnoittelevat Primarkin räteille ja Ikean astioille korkeammat hinnat kuin kyseisissä kaupoissa uusien tavaroiden hinnat ovat. Tietty näistäkin kirppiksistä joskus löytää aarteita, ja tietenkin tuotto menee hyväntekeväisyyteen, mikä on hyvä asia, mutta tällaisella "tori"kirppiksellä on useimmilla myyjillä kunhan eroon pääsen -asenne, eli ostajalle paljon houkutuksia haha! Kirppikseltä teinkin monta ihanaa löytöä ja sen jälkeen mentiin Chinatowniin syömään kiinalaista ruokaa.

 photo P1210562_zpsg65qm67v.jpg

Googlen arvostelujen perusteella paikaksi valikoitui Lisle Streetillä sijaitseva Tao Tao Ju, joka osoittautui oikein tunnelmalliseksi ravintolaksi. Ruoka oli herkullista! Miun annoksessa tosin oli pieni mutta terävä luunsiru, joka tökkäsi kitalakeeni ja nyt siinä on ärsyttävä reikä. :-D

 photo P1210594_zpsyxkutlc8.jpg

Tatun ja Patun Suomi -kirjasta tykkään itse kovasti, ja tahtoisin lukea sitä pellavapään kanssa. Kirppikseltä tämän kirjan löysin huokeaan 50p hintaan! Eihän sitä voinut jättää ostamatta. Toisesta pöydästä löysin punnalla John Boynen kirjan Tarkoin vartioitu talo.

 photo P1210577_zpsfaoc11ja.jpg

Päällä miulla oli Cath Kidstonin ihana kirjamekko, kirppikseltä löytynyt Cosin merinovillaneuletakki, Dorothy Perkinsin pitkä sininen villakangastakki ja jaloissa ikivanhat nilkkurit Citymarketista. 

 photo P1210597_zpstxzoc153.jpg

Olen sanonut tämän ennenkin, pussukoita ei voi koskaan olla liikaa. Pussissa oleva kauppakassi maksoi 20p, ja Marimekon pussukoista maksoin 50p pienestä ja kahdesta isommasta £1 ja £2.

 photo P1210592_zpsmjqxts3u.jpg photo P1210607_zpspaovpu7n.jpg

Daniel Wellingtonin kello maksoi vain £10!

 photo paivanasu_zpsflnrnhe3.jpg photo P1210600_zpsmk7simz3.jpg

Oon jonkun aikaa haaveillut Kastehelmi-rasiasta ja nyt sen löysin käyttämättömänä hintaan £5! Oli kuulemma joululahja, joka ei sopinut sisustukseen. :-D Baylis&Hardingin pesuainesetin sain kaupan päälle Tatun ja Patun Suomi -kirjasta ja kauppakassista!

 photo P1210596_zpsm6p0orch.jpg

Myös jo jonkun aikaa haaveilemani Marimekon tasaraitapaita löytyi 5 punnalla, ja kuvassa näkyvä musta möykky on neulemekko, jossa on niskassa vetoketju. Siitäkin maksoin £5.

Oon supertyytyväinen miun löytöihin, ja päivä oli muutenkin kokonaisuudessaan tosi kiva! :-)

4 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän hienot kirppislöydöt! Olisinpa ollut mukana!

  Tuon Tarkoin vartioitu talo -kirjan olen lukenut ja tykkäsin kovasti, vaikka tarinoiden tapahtuminen kahdessa eri ajassa vaati ensialkuun vähän opettelemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olin kyllä itsekin tosi tyytyväinen :---) Mie ostin sen ihan vaan kirjailijan perusteella, toivottavasti miekin tykkään! :)

   Poista
 2. Oi kun oli hyviä löytöjä! Kannatti siis käydä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, kyllä kannatti! Viime vuoteen nähden oli paljon enemmän myyjiä ja ostettavaa!

   Poista