sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

TAAS TÄÄLLÄ


Pitkä aika on edellisestä postauksesta. Tiesin, että pitkä, mutta nyt pitkästä aikaa Bloggerin avatessani järkytyin että siitä on kolme kuukautta! Miulla oli siis tänä keväänä pääsykoeluku-urakka, joka vei oikeasti niin paljon aikaa, etten vähää vapaa-aikaani jaksanut blogia kirjoitella. Luku-urakan aikana(kin) ja jälkeen matkustelin myös paljon, ja muuten vaan ihana kesäsää ja kaverit ovat saaneet meikäläisen pysymään huolella poissa koneen äärestä.

Viimeisen kolmen kuukauden aikana on siis tullut päntättyä pääsykokeeseen, liityttyä suomalaiseen naiskuoroon, pelattua miljoona erää Monopolya, käytyä Saksassa, Itävallassa, Suomessa ja Italiassa, vietettyä juhannusta ja käytyä päiväreissuilla ensin aurinkoisessa Brightonissa ja sitten kauniissa, vanhassa Bathissa. Nämä kaksi kuvaa ovatkin eiliseltä Bathin reissulta.

Niistä pääsykokeista sitten sen verran, että pääsin kuin pääsinkin opiskelemaan teologiaa Helsingin yliopistoon! Tulokset tulivat pari päivää sitten ja fiilis oli aika mahtava, kun opintopolussa oli vihdoin tulokset nähtävillä ja vieläpä näin positiiviset tulokset. Tätä onnistumista seuraa tietysti poismuutto Lontoosta, ja lentoliput on varattu tämän kuun viimeiselle päivälle. Seuraa muutto Suomeen ja kämpän etsiminen Helsingistä. Nyt olisi hoidettava tukien ja lainan haut sekä kämppä, ah niin ihanat opiskelijan velvollisuudet kutsuvat jo nyt. Pahinta ei ole saapua perille vaan lähteä, ja kauhistuttaa, kuinka vähiin päivät käyvät. Elämän on kuitenkin jatkuttava ja asioiden muututtava, ja onneksi tässä muutoksessa on se äärimmäisen positiivinenkin puoli, nimittäin opiskelujen alku. Ikävä jää Lontoota ja ihmisiä, mutta ensimmäistä kertaa elämässäni tulen asumaan Suomen pääkaupungissa ja odotan sitä kyllä aikamoisella innolla.


Täällä on ihana kesä menossa, ja ollaan oltu pellavapään kanssa taas vaihteeksi paljon liikenteessä. Yritän nyt ottaa lopusta ajastamme yhdessä niin paljon irti kuin mahdollista. Vielä jos pari päiväreissua ehtisi heittää, viimeisetkin Lontoon-nähtävyydet käydä läpi, käydä vaatekaapin läpi ja myydä sieltä kaiken turhan sekä tietysti koko kodin irtaimiston ja pakata. .Muuttaminen on aika kamalaa... :-D

Yritän aktivoitua tän blogin kanssa ja saada kaikki ihanat matkakuvat tänne. Toivossa on hyvä elää... ;-)

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva lukea sun blogia pitkästä aikaa! Oon miettinykin, että mitähän sulle kuuluu! :)
    -Anni

    VastaaPoista
  2. ONNEE VAAN HIRVEESTI ESSI OPISKELUPAIKASTA. NIIN SE VAAN ELÄMÄ VIE ETENPÄIN...
    TOIVOTTELLOOVAT NAAPURIN KUMMIT(UKSET)

    VastaaPoista