perjantai 31. joulukuuta 2010

Vuosikooste osa 2

Heinäkuu

Oli vielä alkukuusta paljon kuoroharkkoja, mut sitten alko esitykset! Ja tähän kuuhun ne ihanat päivät myös loppu. Ja oli fantastisen lämmintä, käytiin joka päivä uimassa ja usein Toscan esitysten jälkeen illalla, eli parhaimmillaan kaks kertaa päivässä. Oli Pyhän Olavin päivä (Savonlinnassa suurikin kekkeri) ja Vero Moda avattiin, ja Francesca oli Suomessa ja oli parasta ikinä!Heinäkuu takaisin, kiitos.

fran,mie,oona

tunnelmaa

ainojaenni

linnasta

Elokuu
Oltiin Kreetalla perheen kanssa viikko, ja sitten alkoi koulut... Oltiin Oonan kanssa meiän mökillä ja sää kylmeni järkyttävästi (eli semmoseen normi about 10-15 asteeseen...) ja Oonan kanssa alettiin käyttää villasukkia elokuun vikalla viikolla !

mikä pleissi!
(yllä oleva kuva on otettu bussin ikkunasta, sorry :D)
crete sunrising

old venetian harbor

möksällä

ehheh

Syyskuu

Käytiin Ainon kanssa Lintsillä, oli tukarihommia ja seurakunnan starttileiri jolla olin siis koska olen isoskoulutuksessa. Olin Oonan, Miian, Ainon ja Ennin jne kanssa. En muistanu melkein mitään tästä kuusta mutta kuvia katellessa tuli paljon muistoja mieleen. :)

astusisään

apuva

vauhtia

miiankaa

Lokakuu

Oli isoskoulutuksen Ruskaleiri ja maahanmuuttajalasten leirikoulu jossa myö niitten tukarit oltiin mukana. Oli ihana värikäs kuukausi ja meiän vaahteranlehdissä tuli leikittyä useamman kerran.

miejalulu

ooona

hausqaa

Marraskuu

Oli syysloma ja kirjamessut, ja sit loman jälkeen pidettiin Oonan ja Judithin kanssa meillä Judithin synttärit :) ♥ Ei tapahtunu kauheesti mitään kuvattavaa...
kirjamessuilla

oonajudith

Joulukuu


Oli kuoron joulumyyjäiset ja kamalasti tiernapoikakeikkoja koska kerätään rahaa ens kesän Rooman matkaa varten. Ja sit oli myös kuoron joulukonsertti! Ja oli kylmää ja lumista, mut ei se mitään koska päästiin lomalle!

hubaisaa

winter

Noni! Siinä koko hoito nyt. Huomasin tällee jälkikäteen että parista kuvasta ois ollu parempikin kappale mut nyt ei ehdi muuttamaan niitä, sorry. Enkä kuuntele ihmisiltä valituksia siitä miltä ne näyttää näissä kuvissa :) :DD

Joo, hyvää uutta vuotta 2011 vaan kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus oli!
    Hauskoja ja hienoja kuvia ootte ottaneet :3
    Hyvää uutta vuotta<3
    ~Anni

    VastaaPoista