keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

BRIGHT LIGHTS, BIGGER CITY

tuokkolanlahelta
kajaalisydän
jou
mehhuu
aurinkoo
crocs
29.6

Mooooi!
Tänää on ollu ihana päivä, aurinko on vissiin viimein tajunnu et nyt on kesä ja lopettanu pilveilyn. Aamu alko väsyneesti ku piti herätä kaheksalta harkkoihin, mut vapaita oltiinki jo yheltätoista ja menin ainon kaa pikku-kakkoseen uimaan. Siellä oli ihanan paljon ihmisiä! Sit tulinki kotiin koska elisan piti tulla meille kahen jälkeen, mut se laittoki puol kolmen aikaan viestin et se heräs vasta, ja sit kaikenlaisen sählingin takia se ei oo tullu vieläkään. Menin siis pihalle ottamaan aurinkoo pyyhkeen päälle, ja juostuani muutaman tuhat kertaa kiljuen ampiaisia karkuun ni kaivelin jonkun vanhan aurinkotuolin leikkimökistä (joka toimittaa meillä romuvaraston virkaa) ja lösähin siihen. Ja vaikka miten hölväsin aurinkorasvaa jonka suojakertoin on 30, ni kärähin silti olkapäistä, naamasta ja kaulasta jes. Ja tommone söpö orava kävi vähän vierailemassa meiän pihalla! :3 Mut nyt jonkinlainen murkina vois olla paikallaan joten HEIPÄHEI :)

4 kommenttia:

 1. ihania kuvia! :) ja ylisöpö pikku oravainen! :3

  VastaaPoista
 2. Ihania kesäkuvia. Nä on just tällasia mitä voi sit fiilistellä, kun on taas marraskuu ja on villasukat jalassa ja kaaakaomuki kädessä :)

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi ja kivoja kuvia :)

  http://vanilla-misscupcake.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. pikkutyttö: Hihi, lueskelin viime viikolla vanhempia postauksia ni oot aikasemminki söpöstelly miun orava-kuvia :---)

  Maija: Just sellasia! :)

  Vanilla: Kiitos! :)

  VastaaPoista