perjantai 24. kesäkuuta 2011

Mä uskallan väittää, et ilman ystävii sä et pärjäis päivääkää

Mooi vaan ja juhannusta kaikille!
Nyt olis taas pitkästä aikaa tän blogin syventämisen paikka. Tällä postauksella yritän myös valaa toivoa ja uskoa teihin kaikkiin sekä minuun itteeni siitä, että kyllä tässä maailmassa niitä ystäviä löytyy, vaikka aina ei sitä muista. Tässäpä siis 13 miun ystävää esiteltynä kuvien kera! Ei ole paremmuus-, vaan aakkosjärjestys. Miulla on lisäks myös muita kavereita, enkä tiiä että miten hyvissä väleissä loppujen lopuks joidenkin kanssa näistä ollaan, mutta osa ainakin on kultaakin kalliimpia tosiystäviä.
aino
Ainon kaa ollaa tunnettu nyt jo kaks vuotta ja vaikka meillä on 3 vuotta ikäeroo ni ei sitä usein edes huomaa! Tullaan tosi hyvin toimeen ja meillä on hauskaa 99,9%:lla näkemisistä. Aino on hauska, ilonen&meillä ei oo (lähes) ikinä tylsää! :D

dessu
Dessun oon tuntenu nyt, hmm, kolme vuotta? Mahtava, sydämellinen&pirtee ihminen, jolla on aina syli avoinna tämmösiä höpisijöitä varten! :)

elisa
Elisaan tutustuin riparilla ja vaikka ollaan pari kertaa otettu yhteen aika railakkaasti, ni aina se sopu kuitenki sieltä löytyy ja sit taas on kivaa! Varmaan riparikavereista se, kenen kaa oon loppujen lopuks aikaani eniten viettäny. Elisalle pystyy avautumaan ihan kaikesta! :)

emilia
Emilia on yks miun vanhimmista ystävistä, ollaan nimittäin tunnettu jo yli 10 vuoden ajan! On ollu kausia, millon ollaan oltu vähemmän tekemisissä, mut nyt ollaan taas hyviä ystäviä! Emilia on positiivinen, ja sen kaa tulee tehtyy paljon kaikkee ku se asuu tossa noin lähellä ja kysyy niin usein, että tehtäiskö jotain jne. Käydään Emilian kaa vähintään 2 kertaa viikossa myös lenkillä!

jenni
Jenni on yks miun uusimpia tuttavia! Meiän tutustuminen on oikeestaan aika random, ku Jenni piti muskarii siinä luokassa, missä miulla oli huilutunti, ja ne oli peräkkäin. Muistan ku näin Jennin eka kertaa ku se istu siinä kuuntelemassa miun tuntia, ja sit mie vaan sähelsin niin pahasti et sit Jenni sano et kyl se voi mennä luokan ulkopuolelleki jos minuu jännittää :---) Jennin kanssa on takuuhauskaa! :) PLUS miusta on kivaa, et ku Jenni on minuu 5 vuotta vanhempi, ni se on hieman kypsempi ku miun ikäset. (en tietenkää väitä että ite oisin yhtään kypsempi ku muutkaan miun ikäset, mut you know what i mean.)

jossu
Jossun oon tienny kolme vuotta ja tuntenu kaks. Niin uskomattomalta kun se kuulostaaki, ni vaikka ollaan Jossun kanssa aika paljon tekemisissä ja ainaki miulle se on tärkee, ni meistä ei ole _ainuttakaan_ yhteiskuvaa :o Monesti jos minuu joku vituttaa ni tulee eniten semmonen olo että "HALUAN PUHUA JOSSULLE" :--) Ja Jossu on ihanan positiivinen+muutenki vaan paras! :)

karoliina
Karoliina on varmaan sukulaisia lukuunottamatta miun vanhimpia tuttavuuksia. Meillä on 2 kuukautta ikäeroo ja Karon iskä ja meiän äiti on kai ollu samalla luokalla koulussa tai jotain. Nyt ne ei asu enää täällä ääslinnassa, mut nähään aina ku mahollisuus! Ja vaikka nähäänki niin harvoin, ni aina (ainaki miulla) on yhtä hauskaa ja kivaa. Ala-asteella läheteltiin kirjeitä ja miulla on siellä tallessa kaikki "ihastuin kalleen leirikoulussa" -tyyppiset tarinat! ;)

lilli
Lillin mie tiesin jo sillon ku se tuli 8-luokalla meiän kouluun. En kyllä varmaan ikinä jutellu sen kanssa, ennen ku päädyttiin samalle riparille. Kohtalo heitti meille vielä semmosen, että oltiin paitsi samassa huoneessa, myös samassa raamisryhmässä! Lilliin tutustuin siis riparilla ihan kunnolla. Kesällä oltiin kans aika paljon tekemisissä ja syksyllä Lilli tuli kuoroon, eli aika paljon on oltu tekemisissä. Mut nythän Lilli lähtee vuodeks vaihtoon ja se alkaa sit pitää vaihtariblogia ;)

lotta
Lotan kanssa olin nyt koko yläasteen samalla luokalla, mut valitettavasti tutustuttiin paremmin vasta ysiluokalla. Lotta on tosi kiva ja hauska jne, mut meillä ei oo paljoo mitään muistoja :--( Ja Lotan ärsyttävin puoli on ehdottomasti se, ettei siinä oo mitään ärsyttäviä puolia!

oili
Hihii! Oilin oon tuntenu nyt neljä vuotta ja tutustuttiin sillon ku se tuli kuoroon. Mie olin sillon "säälittävä 6. luokkalainen" ja ihailin tosicoolia 7. -luokkalaista Oilia, jonka tyyli ainaki oli kadehdittavan erilainen ja muutenki tosi siisti koko tyyppi! Mut Oilista miulla on ihan tuskasen vähän mitään kuvia, joten se joutuu valitettavasti tyytymään kahen kuvan kollaasiin ku muut sai 4 kuvaa :(

oona
Oonaan tutustuin kasiluokan keväällä ku se tuli meiän kouluun. Sillon tiistaiaamuna hiihtoloman jälkeen istuttiin molemmat siinä koulun aulassa ja yhtäkkiä mie sanoin moi. Ja siitä se sit lähti! Miulla ei varmasti oo koskaan ollu ystävänä läheisempää ihmistä ku Oona ja meillä onki ollu superhauskaa. Nyt vaan erinäisistä syistä on tää yhteydenpito vähän jääny vähemmälle ja varsinki ku mennään sit syksyllä eri kouluihin...

solja
Soljan oon tuntenu kuorosta jo tuhat vuotta! Meistä on tosi kivoja kuvia viime vuoden Carmenista mut niitä en tajunnu tähän laittaa. Solja on hauska ja sen kaa voi puhuu myös syvällisiä. Oltiin Roomassa samassa huoneessa ja oli hubaisaa!

tanja
Tanjan varhasin muisto miusta on se, ku oltiin tyttöpäivillä ja miulla kuulemma oli hieno paita (vai oliksse hame?). Mie en muista koko hommaa ollenkaan, mut sit seiskalle Tanja tuli meiän kouluun ja oltiin samassa liikkaryhmässä, ja sit tutustuttiin vähän, ja nyt sitten ysillä vähän enemmän ku oltiin molemmat kahen saman luokan tukareita. Tanja on tosi hauska! Ja Tanjan kaa ollaan mm. oltu valmistavan luokan leirikoulussa, isosleireillä hengailtu ja valmisteltu kultasta karttakeppiä. :)

Heh, huomasin et ku kuvailin miun ystävien ominaisuuksia, ni oisin voinu luetella nuo kaikki jokaiseen kohtaan. Esim tuolla Soljan kohassa lukee, että voi puhuu myös syvällisiä. No, voinhan mie puhua syvällisiä jokaisen näistä kanssa ja vielä muidenki. Hauskaa on kaikkien kanssa ja kaikki on positiivisia ja tuskin kenessäkään on mitään ärsyttäviä puolia. :D

11 kommenttia:

 1. Oi, tosi kiva nimi tällä blogilla! :) Muutenkin vaikuttaa kivalta & kuvat on hienoja!

  VastaaPoista
 2. ihana postaus! :D noi 'kuvakollaasit' onnistunu hyvin

  VastaaPoista
 3. tää oli tosi kiva postaus! paljon kuvia jne :-)

  VastaaPoista
 4. jeeeeeeeeeee ! tykkään varsinki tosta kuvasta missä miun naamassa on viis kiloo aurinkopuuteria ja tosta toisesta missä en haluu syödä asd. (tää ei ollu sarkasmia, miusta nää on parhaita)

  VastaaPoista
 5. kiva postaus, kavereista on aina kiva kirjoittaa! :)

  päätin nyt ohittaa koko blogikirppistouhun, mutta jos oot vielä kiinnostunut niistä koruista niin voin myydä ne sulle ihan muutamalla eurolla, pääasia on vaan päästä niistä eroon :) laita mulle meiliä josbetin@hotmail.com jos kiinnostaa!

  VastaaPoista
 6. Essi minua nolottaa tuo uimajuttukuva! ;o no onneks se ei oo niin kamala mitä jotkut niistä kuvista oli, mut ihania kuvia ja juttuja :) näkyillään! <3

  VastaaPoista
 7. Ella: Kiitosta :)

  nella: Voooi kiitti (:

  Emilia: Hihi :---)

  oili: todellakin ne on parhaita nimenomaan! (tääkään ei ollu sarkasmia)

  Josse: Juu, pitää pikkasen kattoo ku ei tota rahaa niin hirveesti oo, mut otan yhteyttä jos ostan sit :----)

  Anonyymi: Hei eihän tossa ees oo mitää ;) Todellaki<3

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia(; jajaja tääkö se siu monen tunnin postaus on? mie suutuin, tääl ei ollu miusta >:( :D

  VastaaPoista
 9. elinA- : Joo, tää se oli :) Joo mie meinasin tehä siustaki mut ku neidillä on aina vähän kyseenalasta toi että mitä kuvia saa julkasta, ni jos oisin tehny ni luultavasti oisit vaatinu poistamaan sen saman tien ;)

  VastaaPoista
 10. ESSIIII !! :D Repesin totaalisesti noille kuville... en ees tienny tollasten olemassaolosta :D Ihana postaus(: meijän pitäs nähä!! <3

  VastaaPoista
 11. tanja: Haha :--D ja tosissaan pitääki!<3 :D

  VastaaPoista