keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Minä 5 vuotta sitten!

essi11v
hattaraherkku
IMG_0102
IMG_0007

Moi!
Liityin pari päivää sitten tänne, ja ensimmäisenä haasteena oli tehdä postaus itsestään 5 vuotta sitten eli vuonna 2006.
Ok. Olin supernolo 4-luokkalainen ja miulla oli kammottava mieltymys kaikenlaisiin epämääräisiin hattuihin! Miun asukokonaisuudet oli, köh, kammottavia, koska äiti valitsi miun vaatteet ja meillä on varsinki nykysin aika erilainen maku. Järkyttävää, miks miusta tuntuu että nykyset 11-vuotiaat _ei_ näytä tältä?! Well, nobody's perfect. Ja ainakin miun hiukset oli iiiihanan pitkät - tosin sitäkään en kyllä osannu hyödyntää, koska nuo oli aina takana ponnarilla. Huoh. Joka tapauksessa olin tommonen reipas pianisti, pirtee ilveilijä ja herkkusuu. Ja laihempi ku mitä oon nyt! Kaiketi kelpo pikku ala-astelainen.

Löytyykö teidän kaapista lapsuuden nolousmörköjä? No jaa, kai ne lapset on sulosia just siks ku ne on niin tommosia.

6 kommenttia:

 1. vähänkö kiva postaus idea! Saatan tehdä tämmösen ittekkin! :D

  fashionvslife.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. nykyajan 11-vuotiaat ei kyllä näytä siltä miltä me 11 vuotiaina! :/

  vähän kiva idea ja söpöjä ja hauskoja kuvia :D

  VastaaPoista
 3. Anette: Jep, kannattaa käydä liittymässä tonne ;)

  Atta: Eikös! :)

  pikkutyttö: No ei todellakaan, pillifarkut ja niken kengät ja valtavat puman laukut o___________O Hihi, äitin varastoista löytyy joskus yllättävän hauskoja kuvia ;)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaikki myö näytetään pienenä hupsulta :-D ka en tiiä millanen sie olit 10-vuotiaana mutnyt et ooainakaa yhtään lihava! :)

   Poista