tiistai 25. lokakuuta 2011

aarvontaa arvontaaaa

palkintooo
koru
kiwi
kynsilakka

Noniiin eli nyt sain vihdoin ostettua ne arvontapalkinnot ja niinpä onkin aika polkaista arvonta käyntiin! :) Säännöt ovat seuraavanlaiset:
1. Vastaa näihin kahteen kysymykseen. Mikä blogissani on hyvää? Kuinka kauan olet lukenut / seurannut blogiani?
2. Kirjoita vastaukseesi myös sähköpostiosoite. Otan voittajaan yhteyttä sähköpostitse arvonnan päätyttyä.
3. Voit osallistua kahdella arvalla ilmoittamalla arvonnasta omassa blogissasi ja linkittämällä ko. postauksen osallistumisviestiisi. Tätä ilman osallistut siis normaalisti, yhdellä arvalla.
4. Arvonta sulkeutuu 10.11 kello 0.00. Arvon voittajan ja ilmoitan siitä täällä blogissa muutaman päivän sisällä.

Onnea arvontaan! ;)

12 kommenttia:

 1. Apua melkein unohdin tän arvonnan, onneks muistutit tossa uusimmassa postauksessa:)!

  Mutta joka tapauksessa.. en kuollaksenikaan nyt muista mistä saakka oon sun blogia lukenut, varmaan muutaman kuukauden? vai enemmänkin, apua en nyt muista ollenkaan :D päädyin tänne muistaakseni siten että sä kommentoit tosi paljon mun blogia, ja ja jäit sillai mun mieleen, sitten kävin kurkkaamassa että millanes tyttö sielä kirjottelee! Sun blogi on tosi ihana! Tykkään sun postauksista, ne on aina niin pirteitä etkä koskaan kirjota mitään "angstitekstiä" joten myös tekstejä on kiva lukee. Lisäks otat hienoja kuvia ja musta on vaan kiva "tutustua" sun elämään tälläi blogin välityksellä:)

  mindddu@gmail.com

  kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 2. heimoi essi(:
  sun blogissa hyvää on se miten ilosii nää kaikki merkinnät on ja sulla on aina paljon kivoja kuvia, ja tuun jotenki aina hyvälle tuulelle jo postauksien otsikoista :--D
  en kyllä nyt muista kuin kauan oon lukenu tätä, mut muistaakseni löysin blogis vasta kesällä, mutta oon kyllä selaillu postauksia aika pitkälle taaksepäinkin(:

  ani.saaga.pauliina@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Tulin blogiisi juuri demin kautta. Selailin blogiasi ja vaikutat pirteeltä ja nätskältä typyltä! =) Osallistun arvontaan:)

  Sypa
  sypa.blog@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Oi mua kiinnostaa niin tuo body lotion, rakastan tuoksuvia voiteita.

  Blogisi on vielä täysin uusi tuttavuus :) Selkeistä kuvista ainakin plussaa!

  syysmuumi@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Nyt lueskelin ensimmäistä kertaa blogiasi ja hyvää sinä on toimiva ulkoasu:) krisi_93@hotmail.com Tässä mun blogi, käy kurkkaamassa http://kristasriot.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Sun blogista on kiva seurailla sun arkipäivän touhuja ja katsella asukuvia. :) Oon nyt lukenut blogias muutaman kuukauden ja täst on tullu yks mun lemppareista. :)

  (sähköposti: thetiitus@hotmail.com)

  VastaaPoista
 7. 1.Sulla on toosi hyvänlaatusia ja isoja kuvia ja muutenki sää vaikutat tosi kivalta ja näi:) ööh, oisinkoha lukenu tätä suunnillee puol vuotta, apua en muista yhtää! jotai tollasta kumminki:D
  kivat palkinnot, osallistun =)

  s-posti: emma.salo@anvianet.fi

  VastaaPoista
 8. 1. Tykkään kun kuvia on enemmän kun tekstiä ja ulkoasu on sopivan neutraali :)
  2. Löysin tänne demistä noin 30min sitten XD

  saikkonen.keiju@gmail.com

  VastaaPoista
 9. 1. Kiva banneri ja kivoja tekstejä!
  sähkäri gimuli86@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Kirjotat tosi kivasti ja sun kuvat on hyvälaatusia :) ja ulkoasukin on kivan yksinkertanen! Aloin seuraan sun blogia joskus ainakin 3kk sitten :)

  alinau97@luukku.com

  VastaaPoista
 11. 1. Jännää lukee jonku rantsulaisen blogia, missä on vieläpä jotain kiinnostavaa (:
  Oisinkoha jonku kuukaus tai pari, siitä lähtie ku Pinja tästä sano :D

  2.tiinatsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. 1. Sun blogissa on tosi ihania kuvia ja sun kirjotus tyyli on tosi kiva ei oo sellasta et joutuis suurennuslasin kanssa kattoo että mitä oot kirjotellu eli sun kirjotus tyylis on selkeetä. Hyvää on myös se että kirjotaat aina iloisista asioista etkä pelkkää angsti tekstii(: oon jo vähän pitemmän ajan seuraillu sua anonyymina mut nyt3 viikkoo sit liityin lukijaks:) jatka samaan malliin !

  2.katsu.m_@hotmail.com

  3.linkitän myös arvonnan tänään postaukseen kuhan kirjotan sen hieman myöhemmin tänään ( http://titinblogi.blogspot.com/ )

  VastaaPoista